ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
30° Λευκωσία,
24 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Σωφρονίου: «Έχουμε το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων»

Δε χάνει την πίστη του

Υπάρχει απογοήτευση στο Διγενή Μόρφου για τον τρόπο που χάθηκε η νίκη με τον Κούρη Ερήμης, μιας και η ομάδα ισοφαρίστηκε στο 89’ της αναμέτρησης.

Ο πρόεδρος Κρις Σωφρονίου θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας να μην τα βάλει κάτω και να μείνει δίπλα της γιατί ο ίδιος είναι σίγουρος για την ανάκαμψη.

Αναλυτικά:

«Παρά την σημερινή απογοήτευση του τελικού αποτελέσματος της ομάδας μας με τον Κούρη Ερήμης, μας ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό, έχουμε πίστη στην ομάδα μας και των δυνατοτήτων της αφού δεν είναι μυστικό ότι έχουμε ένα από τα καλύτερα roster των τελευταίων χρόνων.

Βλέπουμε ένα πρωτάθλημα συναρπαστικό που το κάθε αποτέλεσμα είναι ανοικτό όποιος και να είναι ο αντίπαλος και όπου και να παίζεις. Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε, φτάνει να δείξουμε το πάθος και την προσπάθεια που ξέρουμε ότι έχουμε. Το πρωτάθλημα μας έχει πολύ δρόμο ακόμη και είμαι σίγουρος πως η δική μας πορεία θα είναι ανοδική. Η δική μας Ιθάκη είναι η κατεχόμενη μας Μόρφου και το πάθος και η ελπίδα για επιστροφή θα μας δώσει την δύναμη που χρειαζόμαστε για μια δυναμική συνέχεια.

Κρις Σωφρονίου, Πρόεδρος Διγενή Ακρίτα Μόρφου».

ΔΙΓΕΝΗΣ MΟΡΦΟΥ: Τελευταία Ενημέρωση