ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάριος Παναγή: «Περιμένω τις εξελίξεις»

Πρώτη τοποθέτηση του πρώην διαιτητή στο 24sports μετά την επιστολή του δικηγόρου του

Μαρινέλλα Παναγιώτου

«Περιμένω τις εξελίξεις και την αντίδραση από τους εμπλεκομένους και μετά θα τοποθετηθώ» ανάφερε στο 24sports.com.cy ο ίδιος ο Μάριος Παναγή, εξηγώντας ότι δεν πρόκειται προς το παρόν να πει οτιδήποτε άλλο, αφού η ίδια η επιστολή που απέστειλε μέσω του δικηγόρου του, μιλά από μόνη της.

Συμπλήρωσε επίσης ότι ο πρόεδρος της ΚΟΠ, κύριος Γιώργος Κούμας, οφείλει να δώσει απαντήσεις αφού δέχεται πυρά από παντού (σ.σ. Σωματία, Εθνική Γυναικών κ.α.) και ότι από την στιγμή που δεν εμφανίζεται «αυτό λέει πολλά».

Ο Μάριος Παναγή ξεκαθάρισε θα περιμένει τις απαντήσεις απάντηση από ΚΟΑ, ΚΟΠ αλλά  και τον ίδιο τον κ. Κούμα και στην συνέχεια θα προχωρήσει με τις καταγγελίες.


Βολές από παντού


Θυμίζουμε ότι την Τρίτη (14/1) στάλθηκε από τον δικηγόρο του πρώην διαιτητή, επιστολή που συντάχθηκε στις 1 Ιανουαρίου 2020 και απευθυνόταν προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ και ζητείτο κοινοποίηση προς μέλη του ΚΟΑ, την ΚΟΠ και την εκτελεστική επιτροπή.

Ο Μάριος Παναγή, μέσω της επιστολής του, ζητούσε να γνωστοποιηθεί εντός 7 ημερών κατά πόσον υπάρχει αρμόδιο όργανο, το οποίο έχει τις εξουσίες βάσει νόμου, να εξετάζει καταγγελίες ή/και γεγονότα ή/και παράπονα, για άτομα που κατέχουν θέσεις και για άλλους θεσμικούς παράγοντες και κατέχοντες αξιώματα στον χώρο του αθλητισμού και εάν ναι, ποιο είναι.

Στην επιστολή σημειώνεται ότι ο Μάριος Παναγή, προτίθεται να υποβάλει καταγγελίες όσο αφορά τον χώρο του αθλητισμού, οι οποίες αφορούν κυρίως τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κ. Γιώργο Κούμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X