ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι αντιδράσεις που εφερε η κλήρωση

Πώς την υποδέχτηκαν οι εκπρόσωποι των ομάδων

Ένα μεγάλο, «αιώνιο» ντέρμπι, δύο αναμετρήσεις με φαβορί και μία ακόμα αρκετά αμφίρροπη έβγαλε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου.

Δείτε πώς υποδέχτηκαν το αποτέλεσμά της οι εκπρόσωποι των εφτά ομάδων που ήταν παρόντες στον χώρο της κλήρωσης.

Καρμιώτισσα-Ανόρθωση

Κώστας Χατζηστυλλής (Καρμιώτισσα): «Πάντα πιστεύαμε στον θεσμό του κυπέλλου. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Η Ανόρθωση έχει διαφορετικούς στόχους. Θα το παλέψουμε. Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνουν δύο πολύ καλά παιχνίδια».

Δημήτρης Χριστοφόρου (Ανόρθωση): «Έχουμε πρόσφαρο δείγμα με την Καρμιώτισσα. Τη σεβόμαστε γιατί μας υποχρέωσε να το κάνουμε. Το κύπελλο μας ενδιαφέρει, το διεκδικούμε. Περιμένουμε να μας βάλει δύσκολα, όμως στόχος είναι η πρόκριση και η κατάκτηση κάθε τροπαίου που διεκδικούμε».

ΑΕΛ-Νέα Σαλαμίνα

Θεόδωρος Αντωνίου (ΑΕΛ): «Οποιοσδήποτε κι αν ήταν αντίπαλος θα είχε τον σεβασμό μας. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Δημήτρης Λάζος (Νέα Σαλαμίνα): «Είναι μια πολύ δύσκολη κλήρωση για ακόμα μια χρονιά. Η ΑΕΛ δικαίως διεκδικεί τοπρωτάθλημα. Νιώθουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Η ΑΕΛ έχει τον σεβασμό μας, όμως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο φόβου. Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση, είναι θεσμός που μας ενδιαφέρει».

ΑΠΟΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ

Νεκτάριος Πετεβίνος ΑΠΟΕΛ: «Όλη η Κύπρος είναι χαρούμενη για αυτή τη σύγκρουση. Δεν ξέρω πόσο χαρούμενες είναι οι δύο ομάδες. Γνωρίζουν όλοι ότι είναι το κλασικό ντέρμπι και τις δύο πιο πετυχημένες ομάδες στο κύπελλο. Θα μπορούσε να ήταν ο τελικός. Οι ομάδες έχουν ισόποσες πιθανότητες. Για μας το κύπελλο είναι ο δρόμος για έναν τίτλο και εξαρτούνται τα πάντα από εμάς. Είναι προτεραιότητα. Προσδοκούμε για δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια».

Ανδρέας Δημητρίου (Ομόνοια): «Το κίνητρο του ΑΠΟΕΛ θα το λάβουμε σοβαρά υπόψη και θα μας κάνει να πάμε ακόμα πιο έτοιμοι. Είναι δύο παιχνίδια που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον της φίλαθλης κοινής γνώμης. Αναμένονται δύο αμφίρροπα παιχνίδια. Όταν θα έρθει η μέρα θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται».

Εθνικός-Ολυμπιακός

Μάριος Μιτσίδης (Εθνικός): «Είναι μια θετική κλήρωση, αποφύγαμε μεγάλους αντιπάλους. Μας ενδιαφέρει το κύπελλο, όμως πρέπει να δούμε και τη σωτηρία της ομάδας. Είμαστε σε δύσκολη θέση, όμως θέλουμε να προχωρήσουμε και θα δώσουμε τα πάντα».

*Στον χώρο της κλήρωσης δεν υπήρχε εκπρόσωπος του Ολυμπιακού.

Κύπελλο: Τελευταία Ενημέρωση