ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κύπελλο: Την Τετάρτη οι τελευταίοι αγώνες της πρώτης φάσης

Η κλήρωση της δεύτερης φάσης θα γίνει την Παρασκευή

Την ερχόμενη Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του Κυπέλλου Coca - Cola Α' - Β' Κατηγορίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους τελευταίους τρεις αγώνες και με την ολοκλήρωση τους, θα συμπληρωθεί η δεκαεξάδα με τις ομάδες που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση.

Σημειώνεται ότι προέκυψε αλλαγή στον αγώνα Αγία Νάπα - Απόλλων και μετά από αίτημα των διαγωνιζομένων ομάδων, ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:00, αντί στις 19:00 που ήταν αρχικά ορισμένος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο Εθνικός Άχνας.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης:
17:00 Αγία Νάπα – Απόλλων (Cytavision)
19:00 Ανόρθωση – ΕΝΑΔ (Cablenet)
19:00 Οθέλλος Αθηαίνου – Διγενής Ακρίτας Μόρφου

Την Παρασκευή η κλήρωση
Υπενθυμίζεται ότι η κλήρωση των αγώνων της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Κύπρου Coca - Cola Α', Β' Κατηγορίας, θα γίνει την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, στις 12:00 μεσημέρι στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα γίνει με τη συμμετοχή δεκαέξι ομάδων. Οι ομάδες που θα προκριθούν από την πρώτη φάση αλλά και οι τρεις ομάδες που εξαιρέθηκαν από την πρώτη φάση. Δηλαδή η Ομόνοια Λευκωσίας και η ΑΕΛ που αγωνίστηκαν στον περσινό τελικό και ο Άρης που προκρίθηκε στη φάση των ομίλων του Europa League.

Σύμφωνα με την Προκήρυξη, οι αγώνες της δεύτερης φάσης θα είναι επίσης μονοί.

Μέχρι τώρα από τους αγώνες της πρώτης φάσης προκρίθηκαν ΑΠΟΕΛ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΑΕΖ Ζακακίου, Νέα Σαλαμίνα, Εθνικός Άχνας και Ομόνοια 29Μ.

Πάφος FC, ΠΑΕΕΚ και Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο χωρίς αγώνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπελλο: Τελευταία Ενημέρωση