ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κύπελλο: Οι αντιδράσεις των ομάδων

Οι δηλώσεις των εκπροσώπων

Γνωστά έγιναν τα ζευγάρια για τους «16» του Κυπέλλου, με τους… πλείστους εκπρόσωπους των ομάδων να κάνουν μια πρώτη δήλωση αναφορικά με τον αντίπαλο που τους έτυχε. 

Αναλυτικά:

Ομόνοια 29ης Μαΐου: «Ιστορική στιγμή για εμάς. Η κλήρωση μας έφερε ως αντίπαλους με μία ιστορική ομάδα. Όπως σε κάθε παιχνίδι θα «κυνηγήσουμε» τις πιθανότητες μας».

Ανόρθωση: «Για την Ανόρθωση είναι μία κλήρωση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θεμιτή, ωστόσο, ο αντίπαλος χρειάζεται την προσοχή μας. Για να φτάσει ως εδώ, κάτι καλό έχει κάνει στη διοργάνωση. Η προσοχή μας στρέφεται στο πρωτάθλημα, ώσπου να φτάσουμε στη δοκιμασία του κυπέλλου».

Πάφος: «Η κλήρωση μας έφερε κόντρα στον Ολυμπιακό. Μπορεί να παίζει στη δεύτερη κατηγορία αλλά είναι παραδοσιακή της πρώτης. Μας ενδιαφέρει η διοργάνωση και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα της πρόκρισης».

Freedom 24 ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα: «Το μέγεθος και το όνομα του αντιπάλου λέει πολλά. Το να αντιμετωπίζουμε τον περσινό κάτοχο του τροπαίου λέει πολλά από μόνο του θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας».

Ομόνοια: «Είμαστε το φαβορί στην κλήρωση και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Έχει το σεβασμό μας η Freedom που κάνει μια καλή δουλειά και έχει ως μακροπρόθεσμο στόχο να βρεθεί στην πρώτη κατηγορία. Είναι μεγάλη στιγμή για την ομάδα τους και πάμε με σοβαρότητα για την πρόκριση».

Νέα Σαλαμίνα: «Γνωρίζουμε τη δυσκολία και θα μπορούσαμε να έχουμε φαινομενικά μια πιο εύκολη κλήρωση. Θα ετοιμαστούμε με σοβαρότητα να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για την πρόκριση».

ΑΠΟΕΛ: «Χαριτολογώντας θα έλεγα πως το ζευγάρι αυτό πρέπει να εξαιρεθεί. Πέμπτη φορά τα τελευταία οχτώ χρόνια. Η αντίπαλος μας απέδειξε πως είναι ομάδα που μπορεί να πάρει αποτελέσματα απέναντι στον καθένα. Έχουμε μείνει πίσω από πλευράς κατάκτησης τίτλων τα τελευταία χρόνια κι ως εκ τούτου οποιοσδήποτε τίτλος είναι καθορισμένος στόχος απ’ την αρχή της σεζόν».

Εθνικός: «Πέσαμε απέναντι στον περσινό πρωταθλητή και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες για πρόκριση στον επόμενο γύρο».

Άρης: «Ο Εθνικός είναι μια πολύ καλή ομάδα και γίνεται ακόμη πιο καλή στην έδρα της. Θέλουμε διάκριση στο θεσμό του κυπέλλου γιατί τελευταία φορά που το κάναμε αυτό ήμουν έφηβος».

ΑΕΛ: «Χαριτολογώντας θα έλεγα και εγώ πως το ζευγάρι αυτό πρέπει να εξαιρεθεί. Θα το παλέψουμε για να πάρουμε την πρόκριση σε μια δύσκολη για εμάς χρονιά».

Απόλλωνας: «Είμαστε καταδικασμένοι να πρωταγωνιστούμε. Τα παιχνίδια με την ΑΕΛ είναι πάντα ξεχωριστά και ελπίζουμε να φθάσουμε μέχρι τέλους».

ΑΕΖ: «Η κλήρωση ήταν ευνοϊκή για τη δική μας ομάδα. Θέλαμε μια καλή κλήρωση. Αυτό που απομένει είναι να αποδείξουμε πως μπορούμε να περάσουμε».

ΑΕΚ: «Δεν διαλέγουμε διοργανώσεις. Θέλουμε να φθάσουμε μέχρι τέλους τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Θα αντιμετωπίσουμε τον Οθέλλο με προσοχή και σοβαρότητα για να φθάσουμε μέχρι τέλους».

**Δεν έγιναν δηλώσεις απ’ τους εκπρόσωπους των ΠΑΕΕΚ, Οθέλλο και Ολυμπιακό

Κύπελλο: Τελευταία Ενημέρωση