ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπελλο: Έτσι υποδέχτηκαν την κλήρωση

Οι δηλώσεις των εκπροσώπων των ομάδων

Ένα άκρως αμφίρροπο (ΑΕΛ-ΑΕΛ), ένα τοπικό ντέρμπι (Ανόρθωση-Νέα Σαλαμίνα) και δύο παιχνίδια με φαβορί (Απόλλωνας-Εθνικός ή Διγενής, Ομόνοια-Δόξα) έβγαλε η σημερινή (30/1) κλήρωση του κυπέλλου, μετά το τέλος της οποίας οι εκπροσώποι των ομάδων τοποθετήθηκαν για το αποτέλεσμά της.

Δεν μίλησε για την κλήρωση εκπρόσωπος του Εθνικού ή του Διγενή, καθώς εκκρεμεί ο μεταξύ τους επαναληπτικός.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Δημήτρης Γιαννέλης (ΑΕΛ): «Βγήκε ένα μεγάλο παιχνίδι. Εμείς ως περσινοί κάτοχοι θα προσπαθήσουμε και το οφείλουμε στην ιστορία και τον κόσμο μας για να φανούμε δυνατοί και να βρεθούμε στην επόμενη φάση».

Κυριάκος Δημητρίου (ΑΕΚ): «Οποιοσδήποτε και να ήταν ο αντίπαλος δεν αλλάζει ο στόχος. Έχουμε μπροστά μας ντέρμπι, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάμε μέχρι τέλους».

Δημήτρης Λάζος (Νέα Σαλαμίνα): «Ευχόμαστε χρόνια πολλά στην Ανόρθωση, ελπίζουμε να είναι τα τελευταία παιχνίδια που γίνονται μακριά από την Αμμόχωστο. Είναι μια πολύ δύσκολη κλήρωση για μας, δεν μας χαμογέλασε η τύχη. Έχουμε διπλό στόχο, δεν διαθέτουμε πολύ μεγάλο ρόστερ για να διαχειριστούμε τους δύο στόχους, αλλά θα δώσουμε το 100% για να διεκδικήσουμε και τον στόχο της εξάδας και τη διάκριση στο κύπελλο. Παρακάλεσα να μην έρθει βαρωσιώτικο ντέρμπι, όμως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα είναι μια πραγματική γιορτή και καλούμε τον κόσμο να κατακλύσουν τα γήπεδα και να περάσει ο καλύτερος».

Σάββας Πηλακούτας (Ανόρθωση): «Θα μπορούσε να μας κάνει καλύτερο δώρο η κληρωτίδα, έρχονται να προστεθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια μαζί με αυτά του πρωταθλήματος. Ανάμεσα στις δύο ομάδες της Αμμοχώστου είμαι βέβαιος ότι θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια. Θέλουμε να διακριθούμε, θα προσπαθήσουμε να περάσουμε, αλλά προηγούνται τα παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία καλούμαστε να κάνουμε το καθήκον μας».

Φανούριος Κωνσταντίνου (Απόλλωνας): «Εκφράζω εκ μέρους της οικογένειας του Απόλλωνα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γρηγόρη Πική. Έχουμε καθήκον να αγωνιστούμε στον έβδομο τελικό της τελευταίας δεκαετίας. Η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο. Έχουμε μπροστά μας δύο αντιπάλους που θα δούμε στην πορεία. Θα συνεχίσουμε για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

Νίκος Κωνσταντίνου (Δόξα): «Συλλυπητήρια για τον χαμό του Ουράνιου Ιωαννίδη. Η προσπάθειά μας επικεντρώνεται στην παραμονή στην κατηγορία, όμως ελπίζουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο κύπελλο. Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες. Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό».

Ανδρέας Δημητρίου (Ομόνοια): «Αναμφίβολα είμαστε το φαβορί, όμως είναι κάτι που πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο και στα δύο παιχνίδια. Η Δόξα είναι χαμηλά στη βαθμολογία, όμως είναι καλή, με απαιτήσεις στα παιχνίδια της και χρειάζεται προσοχή. Το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας θα είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου, τον θέλουμε να προετοιμαστεί για το παιχνίδι γιατί το κύπελλο είναι θεσμός που μας ενδιαφέρει».

Κύπελλο: Τελευταία Ενημέρωση

X