ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΚΟΠ: Ο χαιρετισμός του Βαγγέλη Μόσχου στη συνέντευξη τύπου του τελικού Κυπέλλου Coca - Cola

Όλα όσα ανέφερε ο Country Sales Manager του κύριου χορηγού της διοργάνωσης

Στη συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου παρευρέθηκε ο Βαγγέλης Μόσχος ο οποίος εκπροσώπησε την Coca-Cola, κύριο χορηγό της διοργάνωσης από το 1962.

Η ενημέρωση της ΚΟΠ:

Από το 1962, η Coca - Cola χορηγεί το Κύπελλο Κύπρου και η φετινή διοργάνωση είναι επετειακή, αφού συμπληρώνονται 60 χρόνια.

Την Coca - Cola στη συνέντευξη τύπου του τελικού εκπροσώπησε ο Βαγγέλης Μοσχος, Country Sales Manager, ο οποίος στο χαιρετισμό του, ανέφερε τα ακόλουθα:

"Εκ μέρους της Coca-Cola, ευχόμαστε και στις δυο ομάδες καλή επιτυχία και ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε ένα ωραίο παιχνίδι, που να προβάλλει την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό πνεύμα. Η νικήτρια ομάδα θα αποκτήσει ένα πολύ εντυπωσιακό τρόπαιο, ύψους 95 εκατοστών, ειδικά σχεδιασμένο για τη φετινή επέτειο.

Στα πλαίσια των εορτασμών μας για τα 60 χρόνια στήριξης του θεσμού του Κυπέλλου, έχουμε ετοιμάσει ένα μοναδικό ψυχαγωγικό ημίχρονο γεμάτο μουσική, ρυθμό, χορό και θετική ενέργεια για όλους. Το πενταμελές ποπ/ροκ συγκρότημα Minus One, που εκπροσώπησε τη χώρα μας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision, το 2016 στη Στοκχόλμη, πλαισιωμένοι από οκτώ εντυπωσιακές, επαγγελματίες χορεύτριες και χορογραφία της Έλενας Μαξιούτη και της Shushan Minassian, θα ξεσηκώσουν το στάδιο και τους παλμούς!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και ευχαριστώ θερμά την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για μια ακόμη χρονιά αγαστής συνεργασίας"!

Κύπελλο: Τελευταία Ενημέρωση