ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καταγγέλλει διαιτητή που δεν σταμάτησε το παιχνίδι μετά από σοβαρό τραυματισμό!

Ανακοίνωση από την Ελπίδα Ξυλοφάγου

Καταγγελία από την ΕΛΠΙΣ Ξυλοφάγου για τον διαιτητή Χρίστο Χρίστου ο οποίος σύμφωνα με την ομάδα δεν σταμάτησε το παιχνίδι όταν ο ποδοσφαιριστής της, Γιώργος Μισός μετά από άθελο χτύπημα από αντίπαλο έχασε τις αισθήσεις του.

Η ανακοίνωση:

Οι προσευχές της οικογένειας της ΕΛΠΙΔΑΣ συνοδεύουν τον αρχηγό της ομάδας μας, Γιώργο Μισό ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι από αντίπαλο (ΟΧΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ), κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα στο «Μιχαλονίκειο» στάδιο και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Ελεύθερης Αμμοχώστου.

Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ διαιτητής, Χρίστος Χρίστου χαρακτηρίζεται και ως πολύ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ αφού το σκηνικό διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια του και αν είχε λίγη ΤΣΙΠΠΑ θα διέκοπτε τον αγώνα, για βοήθεια στον ποδοσφαιριστή μας την ώρα που αυτός σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς μάλιστα να έχει τις αισθήσεις του!!!

Η ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ στάση του διαιτητή έφερε έντονες αντιδράσεις από την ΕΛΠΙΔΑ με αποτέλεσμα ν’ αποβάλει ποδοσφαιριστή μας!!!

Με αρκετή καθυστέρηση παραχωρήθηκαν τελικά οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό του σταδίου και ο ποδοσφαιριστής μας επανέφερε τις αισθήσεις του.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Μισός κατευθύνθηκε προς τ’ αποδυτήρια και έξω από αυτά έχασε και πάλι τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος.

Ο Γενικός Αρχηγός της ΕΛΠΙΔΑΣ, Κυριάκος Δημήτρη Χριστοδούλου που ήταν κοντά στο περιστατικό έδωσε τις πρώτες βοήθειες και αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο.

Στο μεταξύ, Αστυνομικός των Βρετανικών Βάσεων έτρεξε προς τον σταθμό ασθενοφόρων που είναι κοντά στο στάδιο και κάλεσε και αυτός σε βοήθεια. Ταυτόχρονα προσπάθησε ν' ανοίξει τον δρόμο, για την έγκαιρη άφιξη του ασθενοφόρου, λόγω της τροχαίας κίνησης.

Την ίδια ώρα για βοήθεια έτρεξαν οι Φρίξος Κυριάκου και Γιάννος Ορθοδόξου (αντιπάλου ομάδας) οι οποίοι έμειναν δίπλα στον ποδοσφαιριστή μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου.

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!

ΑΡΧΗΓΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ! ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση