ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον ερχόμενο Απρίλιο η συνέχεια για την Εθνική Γυναικών

Η ενημέρωση από την ΚΟΠ

Μετά τους δύο εντός έδρας αγώνες Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις για την Εθνική μας ομάδα Γυναικών μέσα στο 2021 και η συνέχεια στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι προγραμματισμένη τον Απρίλιο του 2022.

Η Εθνική μας έδωσε μέχρι τώρα έξι αγώνες και για να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μας στον 3ο όμιλο της προκριματικής φάσης, εκκρεμούν άλλοι δύο αγώνες.

Στις 8 Απριλίου 2022 θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας την Ολλανδία και φινάλε την 1η Σεπτεμβρίου 2022 εντός έδρας με αντίπαλο την Τσεχία.

Ο πρώτος μας βαθμός σε επίσημο αγώνα με τη Λευκορωσία στο ισόπαλο 1-1 καταγράφεται στην ιστορία και η προσπάθεια για την καλύτερη δυνατό παρουσία συνεχίζεται, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο Άγγελος Τσολάκης μετά τον τελευταίο αγώνα με την Ισλανδία.

«Οι ποδοσφαιρίστριες μας μέσα σε λίγες ημέρες έδωσαν δύο πολύ δύσκολους αγώνες και καταφέραμε να πάρουμε τον ιστορικό μας βαθμό. Κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια, έδωσαν πολλες δυνάμεις και αξίζουν συγχαρητήρια.

Συμμετέχουμε σε ένα εξαιρετικά δύσκολο όμιλο όπου τρεις ομάδες κυνηγούν την πρώτη θέση και ανεξάρτητα από τις δυσκολίες, συνεχίζουμε για το καλύτερο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής.

Τα αποτελέσματα μας στην προκριματική φάση που διανύουμε:

Λευκορωσία - Κύπρος 4-1
Τσεχία - Κύπρος 8-0
Κύπρος - Ολλανδία 0-8
Ισλανδία - Κύπρος 5-0
Κύπρος - Λευκορωσία 1-1
Κύπρος - Ισλανδία 0-4

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση