ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Θέλουμε τον κόσμο της Ομόνοιας δίπλα μας»

Οι δηλώσεις της Κουζάλη ενόψει ντέρμπι

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών της Ομόνοια υποδέχεται τις Απόλλων Ladies για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η τερματοφύλακας Κωνσταντίνα Κουζάλη μίλησε στην ιστοσελίδα των πρασίνων για τον αγώνα, την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής και έκανε κάλεσμα στον κόσμο.

«Είναι ένα ντέρμπι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικές για να διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς από τον αγώνα. Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα γίνεται καλύτερη και θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», το αρχικό της σχόλιο.

Και ακολούθως δήλωσε: «Δεν αρχίσαμε αρκετά καλά το πρωτάθλημα. Οι ξένες ποδοσφαιρίστριες χρειάστηκαν χρόνο για να προσαρμοστούν και να δέσουμε σαν σύνολο. Πάμε καλύτερα τον τελευταίο καιρό και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Είμαι αισιόδοξη ότι μπορούμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Καταλήγοντας, η τερματοφύλακας της Ομόνοιας έκανε κάλεσμα στον κόσμο: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας για να στηρίξει την προσπάθεια μας. Ο κόσμος της Ομόνοια είναι μεγάλος και θα πρέπει να έρχεται να παρακολουθεί την ομάδα από κοντά και στα άλλα τμήματα του Σωματείου.

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση