ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πως είναι να σε μαρκάρει το κορίτσι σου(vid)

Ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα της FIFA σε ένα ζευγάρι παικτριών

24sports team

info@24sports.com.cy

Αφιερώματα σε ποδοσφαιριστές/τρεις, είναι λογικό να κάνει η ιστοσελίδα της FIFA. Να μπαίνει πιο βαθιά στην προσωπική τους ζωή παρουσιάζοντας τα ταίρια τους, επίσης το λες και συνηθισμένο. Στην εποχή των ΜΚΔ δεν είναι και δύσκολο να ξετρυπώσεις ποιος βγαίνει με ποιον. Ένα αφιέρωμα όμως σε ένα από τα πιο διάσημα φιλιά μεταξύ γυναικών στην ιστορία, όσο να ναι σου τραβά την προσοχή!

«Δεν ήξερα καν πως υπήρχε φωτογράφος εκείνη τη στιγμή, άρα ούτε πως υπήρχε η φωτογραφία. Τη στιγμή που κοίταξα, είχα3000 παραπάνω ακόλουθους στο Instagram!»

Το σκηνικό εκτυλίχτηκε ανάμεσα στην Πέρνιλ Χάρτερ και την Μάγδα Έρικσον κατά το μουντιάλ γυναικών του 2019 στη Γαλλία. Η Έρικσον είχε εξασφαλίσει με τη Σουηδία εκείνη τη μέρα πρόκριση στους «8» επί του Καναδά και η πρώτη της σκέψη ήταν να φιλήσει την αγαπημένη της. Το έχουμε δει να γίνεται σε γήπεδο πολύ, αλλά όχι με τέτοια…σύνθεση ζευγαριού τόσο συχνά. Έτσι ακολούθησε χαμός!

«Δεν ήξερα καν πως υπήρχε φωτογράφος εκείνη τη στιγμή, άρα ούτε πως υπήρχε η φωτογραφία. Τη στιγμή που κοίταξα, είχα3000 παραπάνω ακόλουθους στο Instagram!», αναφέρει και γελάει η Χάρτερ.

Οι δυο τους έπαιξαν μαζί στην Λίνκοπινγκς και ήταν ζευγάρι που είχε δημοσιοποιήσει τη σχέση του. Όμως όχι με τέτοιο τρόπο σε ένα αγώνα μουντιάλ που είχε παγκόσμια απήχηση.

«Ήταν πολύ καλό που είδαμε πόσο μαζικές και θετικές ήταν οι αντιδράσεις και πόσο καλά σχόλια είχαμε από όλο τον πλανήτη. Προκάλεσε συζητήσεις, με πολύ λίγη αρνητικότητα και αυτό ήταν πολύ ωραίο. Μου έγραψαν τόσοι πολλοί πως μας είδαν και τους βοηθήσαμε», συνέχισε η Χάρτερ.

Βέβαια δεν είναι πάντα συμπαίκτριες, από Δανία η μια, Σουηδέζα η άλλη τους έλαχε να παίξουν και εναντίον η μια της άλλης. Πως το αντιμετώπισε η Χάρτερ;

«Δεν μου αρέσει», είπε με χαμόγελο. «Είναι πολύ εκνευριστική ως αμυντικός η Μάγδα! Ειλικρινά στο γήπεδο δεν υπάρχει πρόβλημα. Ξεχνάω πως είναι η κοπέλα μου και ισχύει το ίδιο και για εκείνη. Σίγουρα δεν συγκρατιέται από αυτό!».

Η πανδημία του Κορωνοϊού κράτησε το ζευγάρι μακριά για μήνες και αυτό έκανε τα πράγματα δύσκολα. Προ εβδομάδας όμως μπόρεσαν να ταξιδέψουν και να βρεθούν ξανά, αν και η Μάγδα έπρεπε να περάσει και καραντίνα πριν σμίξει με την Περνίλ. Πλέον όμως τέλος καλό, όλα. Κατάφεραν σε μια στιγμή να γίνουν πιο διάσημες και δημοφιλείς, σε σχέση με το πόσο τους έκανε η ίδια η ποδοσφαιρική τους καριέρα. Σκέφτονται πως εκείνη η στιγμή βοήθησε αρκετούς άλλους ανθρώπους να εκφράσουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους και δεν μετανιώνουν πους τους συνέβη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Stories  |  Viral

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση

X