ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήρε μεταγραφή για την Ρουμανία

Ακόμη μία Κύπρια κάνει το μεγάλο βήμα του εξωτερικού

Τα προηγούμενα χρόνια βλέπαμε ποδοσφαιριστές να κάνουν το βήμα για το εξωτερικό, αλλά τελευταίως βλέπουμε και παίκτριες να κάνουν αυτό το μεγάλο άλμα στην καριέρα τους.

Μία τέτοια περίπτωση είναι η 23χρονη, Μαρία Σάββα, η οποία από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Ρουμανίας. Η Σάββα αγωνίζεται σαν επιτελικός μέσος, ενώ μπορεί να παίξει και πιο πίσω στον άξονα.

Τα τελευταία 6 χρόνια αγωνιζόταν στην Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου, της οποία ήταν μάλιστα και αρχηγός. Έχει υπογράψει στην Piros Security Lioness και είναι πολύ σημαντικό, τόσο για την ίδια, όσο και γενικότερα για το γυναίκειο ποδόσφαιρο της Κύπρου.

Μάλιστα, η Μαρία Σάββα, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook ευχαρίστησε την Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου και ταυτόχρονα ανακοίνωσε την μεταγραφή της.

Η ανάρτηση:

Μετά από 6 χρόνια στην ομάδα της Χρυσομηλιάς Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Νιώθω πολύ τυχερή που αγωνίστηκα σε μια τέτοια περήφανη ομάδα, για όλες τις χαρές και τις λύπες που μοιραστήκαμε, για όλες τις στιγμές αγωνίας, γέλιου, απογοήτευσης μα πάνω απ’ όλα στιγμές ανθρωπιάς .

Έχω δώσει την καρδιά και την ψυχή μου προσπαθώντας να κρατήσουμε ζωντανή την φλόγα αυτού του προσφυγικού Σωματείου που εκπροσωπεί την Κερυνεια μας. Φεύγοντας από αυτή την ομάδα κρατάω μόνο τα θετικά και τους αυθεντικούς γνήσιους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου και με υποστήριζαν σε κάθε στιγμή.

Τον προπονητή μου,ο οποίος είναι σαν δεύτερος πατέρας μου, που δεν έπαψε λεπτό να πιστεύει σε εμένα! Τον πρόεδρο και κάθε άλλο μελος αυτης της διοικησης που ήταν κάθε λεπτό δίπλα μας! Όπως επίσης και τις συμπαίκτριες μου που ανέχονταν τα χορευτικά μου, τα πειράγματα μου και που είναι δίπλα μου σε αυτήν την νέα μου πρόκληση.

Όσο χαίρομαι που ένα όνειρο μου πραγματοποιείται άλλο τόσο λυπάμαι που φεύγω από την ομάδα μου. Φεύγω όμως με το κεφάλι ψηλά και με αξιοπρέπεια όπως πορεύτηκα και στην ομάδα αυτά τα χρόνια τιμώντας την φανέλα και παλεύοντας για την Κερυνεια μας.

Εις το επανιδείν

Καλή συνέχεια,

H catchana σας #10

 

 

 

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση

X