ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
21° Λευκωσία,
22 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Οκκαρίδης: «Είμαστε περήφανοι για την κουλτούρα μας στη Valencia C.F. Soccer Academy Cyprus!»

Οι εγγραφές για τη σεζόν 2021/2022 συνεχίζονται, με δικαίωμα συμμετοχής σε αγόρια και κορίτσια, γεννημένα μεταξύ 2007 και 2015

Τρεις εβδομάδες έχουν ήδη συμπληρωθεί από την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν στην ακαδημία Valencia C.F Soccer Academy Cyprus και οι εγγραφές συνεχίζονται στις δύο επίσημες ακαδημίες της ισπανικής ομάδας στην Κύπρο. Τα κλιμάκια από τη σεζόν 2021/2022 έχουν αυξηθεί σε δύο, αφού σε αυτό στα γήπεδα του Κεραυνού στο Στρόβολο, προστέθηκε και το κλιμάκιο στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου στα Λατσιά.

Με το παγκόσμιο σλόγκαν «Εκπαιδεύουμε ανθρώπους – Δημιουργούμε ποδοσφαιριστές», στην ακαδημία έχουν δικαίωμα συμμετοχής αγόρια και κορίτσια, γεννημένα μεταξύ 2007 και 2015.

Η στενή συνεργασία με την Valencia CF θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα

Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας της Βαλένθια στην Κύπρο, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Στέλιος Οκκαρίδης, τόνισε: «Ξεκινήσαμε δουλειά εδώ και μερικές εβδομάδες, ακολουθώντας πιστά τις κατευθύνσεις για προστασία της υγείας των παιδιών. Υπάρχει ενθουσιασμός και τα παιδιά διασκεδάζουν, κάτι που είναι η βασική μας προτεραιότητα. Είμαστε στη διάθεση όσων θέλουν να δουν από κοντά τις συνθήκες που έχουμε σε Στρόβολο και Λατσιά και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την κουλτούρα που έχουμε κτίσει στην ακαδημία μας, η οποία επικεντρώνεται πρωτίστως στα παιδιά».

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, με τους γονείς να μπορούν να επικοινωνήσουν, για περισσότερες πληροφορίες, στο τηλέφωνο 7000 8815 και στο email cyprus@valenciacfsee.com, ενώ μπορούν να επισκεφθούν και τη σελίδα της ακαδημίας στο www.facebook.com/Valenciacfcyprus.

Προπονητές στο κλιμάκιο του Στροβόλου για τη σεζόν 2021/22 είναι οι Χρήστος Παναγιώτου, Μάριος Γεωργίου, Μάριος Κυριάκου, Σάββας Αποστόλου, Κυριάκος Βασιλείου, Στέφανος Χάρης, Hugo Kouedjou, Άντρος Γιατρού και προπονητής τερματοφυλάκων ο Ευαγόρας Χατζηφραγκίσκου. Στα Λατσιά, επικεφαλής είναι ο Σάββας Βασιλείου και προπονητές οι Νίκος Καψάλης και Μάριος Νικολάου.

Επισκέψεις
Αν και είμαστε στην αρχή της σεζόν, εντούτοις ήδη πραγματοποιήθηκε και η πρώτη επίσκεψη στελεχών της Valencia στην Κύπρο, στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο Borja Eroles (Valencia C.F Director of International Projects) και ο Vicente Roch (Valencia C.F Technical Director of International Projects) είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά προπονήσεις και να εκπαιδεύσουν τους προπονητές σε σεμινάριο. Η έλευση τους στο νησί μας, αποτέλεσε μέρος της περιοδείας τους στα κλιμάκια της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η στενή συνεργασία με την Valencia CF θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα. Η νέα επίσκεψη από την Ισπανία θα λάβει χώρα στις αρχές Ιανουαρίου, ενώ τα παιδιά της ακαδημίας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διεθνές τουρνουά του δικτύου της Valencia το Πάσχα και σε καμπ στην ισπανική πόλη το καλοκαίρι.

Η Valencia C.F. Soccer Academy Cyprus λειτουργεί στη χώρα μας από το 2017, αρχικά με το κλιμάκιο στο Στρόβολο και από το 2021 με κλιμάκιο στα Λατσιά. Η κυπριακή ακαδημία υπάγεται στο δίκτυο της νοτιοανατολικής Ευρώπης, με ακαδημίες σε Ελλάδα και Βουλγαρία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση