ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκη της Εθνικής μας στο πρώτο φιλικό στην Αρμενία

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών στο Ερεβάν.

Μέσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, η Εθνική μας επικράτησε με 6-0 της αντίστοιχης ομάδας της Αρμενίας στο Junior Sport Stadium.

Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα μας, στην πρώτη παρουσία του Στέφανου Βοσκαρίδη στον πάγκο της, έφτασε στη νίκη με ευρύ σκορ.

Στο 11ο λεπτό η Εθνική μας άνοιξε το σκορ με τη Λουκρήτια Χρυσοστόμου. Προηγήθηκε ωραία ενέργεια της Ειρήνης Μιχαήλ από πλάγια και πάσα στη Χρυσοστόμου που ακολούθησε τη φάση και με πλασέ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας, 1-0.

Στο 23ο λεπτό μετά από πάσα της Ειρήνης Μιχαήλ η Φρέντα έφυγε μπροστά μόνη και από πλάγια πέτυχε το 2-0 για την Εθνική μας.

Η υπεροχή της Εθνικής μας συνεχίστηκε. Στο 32ο λεπτό η Αριστοδήμου πετυχαίνει το 3-0, στο 33ο λεπτό η Φρέντα το 4-0 και στο 41ο λεπτό πάλι η Φρέντα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0.

Το 6-0 διαμορφώθηκε από την Φρέντα στο 84ο λεπτό.

Κύπρος: Ματθαίου (60' Κουζάλη), Α. Μιχαήλ (46' Παπαδοπούλου), Χρ. Μιχαήλ (46' Σιακαλλή), Χάλιου, Σάββα, Γιάννου, Αριστοδήμου (60' Ε. Παναγιώτου), Χρυσοστόμου (46' Στ. Αντωνίου), Ε. Μιχαήλ (64' Χαραλάμπους), Γεωργίου, Φρέντα.

Ο νέος μας Ομοσπονδιακός προπονητής την ερχόμενη Κυριακή θα έχει ξανά την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς θα γίνει και δεύτερο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση