ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ματθαίου: «Στόχος μας είναι η πρόκριση, υπάρχει προοπτική στην Εθνική»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε η τερματοφύλακας της Εθνικής Γυναικών Μαρία Ματθαίου

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε η τερματοφύλακα της Εθνικής Γυναικών, Μαρία Ματθαίου μετά την ιστορική νίκη στο Nations League επί των Νησιών Φαρόε.

Τα κυριότερα σημεία:

«Ήταν μία ιστορική νίκη για την χώρα μας, είμαστε πολύ χαρούμενες, ήταν μία νέα διοργάνωση για μας. Έγινε αρκετή δουλειά στις προπονήσεις, υπάρχει προοπτική στην Εθνική μας. Είμαστε κοντά στην πρωτιά του ομίλου, στόχος μας είναι η πρόκριση. Πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένες στο στόχο μας. Επόμενο ματς είναι με το Μαυροβούνιο τον Οκτώβριο και μετά ο επαναληπτικός με τα νησιά Φαρόε».

«Αν καταφέρουμε να περάσουμε πιστεύω θα παρουσιαστούμε αρκετά καλά. Έχουμε πάθος και θέληση. Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε επιτυχίες και έχουμε πολλά να προσφέρουμε. Τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόμασταν στα ευρωπαϊκά, η διαφορά των ομάδων εκεί είναι ότι είναι πιο δύσκολες ομάδες, πιο μεγάλες με ποιότητα μεγάλη. Στο Nations League μπορούμε να καταφέρουμε πιο εύκολα πράγματα».

«Υπάρχει ένα νέο τιμ που έφερε ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Βάλαμε στόχους και ο στόχος μας είναι η πρόκριση, να είμαστε συγκεντρωμένες για να πετύχουμε τον στόχο μας και να δούμε τα επόμενα βήματα».

Για την Απόλλων Ladies: «Κάθε χρόνο περιμένουμε να δούμε πιο ανταγωνιστικές ομάδες, φέτος περιμένουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα».

Για το αν παίρνει την προβολή που αξίζει το γυναικείο ποδόσφαιρο: «Εξελίχθηκε αρκετά, η ομοσπονδία βοηθά στην προβολή. Και ο κόσμος έρχεται, παρακολουθεί το γυναικείο ποδόσφαιρο. Είναι ένα σπρώξιμο θετικό για μας η προβολή».

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση

X