ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
14° Λευκωσία,
07 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ήττα της Εθνικής Γυναικών στην Ισλανδία

Προσπάθησαν τα κορίτσια αλλά έχασαν με 5-0 από την Ισλανδία

Η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών έχασε με 5-0 εκτός έδρας από την Ισλανδία σε αγώνα για τον 3ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών. 

Έχοντας να αντιμετωπίσουν ένα πολύ δυνατό αντίπαλο μέσα στην έδρα του και με τον αγώνα να διεξάγεται σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες με συνεχή βροχή, οι ποδοσφαιρίστριες της ομάδας μας έκαναν υπερπροσπάθεια κυνηγώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Τα τέρματα σημειώσαν η Brynjarsdóttir στο 14', η S. Jónsdóttir στο 21' και στο  55', η Vilhjálmsdóttir στο 45' και η Jóhannsdóttir στο 64'.

"Δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστριών μου. Τα έδωσαν όλα αλλά ήταν υπέρανω των δυνατοτήτων μας να πετύχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Μέσα από τέτοιους αγώνες, αποκτούμε εμπειρίες οι οποίες σε βάθος χρόνου θα μας βοηθήσουν ως ομάδα. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί", ήταν το πρώτο σχόλιο του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού Άγγελου Τσολάκη μετά το τέλος του αγώνα. 

Κύπρος (Α. Τσολάκης): Ελένη Ττάκκα (71' Μαρία Ματθαίου), Μαρία Ιωάννου, Βικτώρια Ζαμπά, Μικαέλλα Χάλιου, Ειρήνη Ανδρέου (46' Λουκρητία Χρυσοστόμου), Φιλίππα Σάββα, Ελένη Γιάννου (71' Κυριακή Βασιλείου), Σάρα Παπαδοπούλου, Χριστιάνα Σολωμού (60' Χαρά Νεοφύτου), Μαριλένα Γεωργίου (46' Κατερίνα Παναγιώτου), Κριστίνα Φρίντα.

Αναπληρωματικές: Κωνσταντίνα Κουζάλη, Χαρά Χαραλάμπους,  Άντρη Βιολάρη, Λουκρητία Χρυσοστόμου, Κορίνα Πάολα Αδάμου,  Άντρια Κιρκίνη, Σταυριάνα Αντωνίου.

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση