ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Barcelona FA - Ομόνοια Λευκωσίας θα διεκδικήσουν το Κύπελλο, Apollon Ladies - Λευκοθέα θα αγωνιστούν στο μικρό τελικό

Ιστορική πρόκριση για την Ομόνοια Λευκωσίας, που μετά από ένα συναρπαστικό ημιτελικό απέκλεισε τη Λευκοθέα στη διαδικασία της παράτασης

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Μετά τους αγώνες της ημιτελικής φάσης ξεκαθάρισε το σκηνικό με τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Γυναικών στο Final Four που διεξάγεται στην Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου.

Η Barcelona FA απέκλεισε με 1-0 την πρωταθλήρια ομάδα Apollon Ladies και η Ομόνοια Λευκωσίας επίσης με 1-0 τη Λευκοθέα Λατσιών στη διαδικασία της παράτασης.

Apollon Ladies και Λευκοθέα θα αγωνιστούν στο μικρό τελικό και ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή και ώρα 11:00πμ στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας.

Η Ομόνοια για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε στην προκριματική φάση την Πάφια με 2-0, στην προημιτελική φάση το ΘΟΪ Λακατάμιας με 1-0 και στην ημιτελική φάση τη Λευκοθέα με 1-0.

Η Barcelona FA στην προημιτελική φάση απέκλεισε τη Champions Ύψωνα με 12-0 και στην ημιτελική φάση την πρωταθλήτρια Apollon Ladies με 1-0.

Ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί επίσης την Κυριακή 12 Μαϊου στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταθοδεί απευθείας από τη Cytavision.

Είσοδος ελεύθερη σε όλους τους αγώνες

Με την ολοκλήρωση του μικρού τελικού και πριν να αρχίσει ο μεγάλος τελικός, θα διοργανωθεί από την ΚΟΠ fun day κοριτσιών 5X5.

Στο Fun Day θα λάβουν μέρος οι ακόλουθες ομάδες:

ΑΠΟΕΛ, Ελεύθερη Αμμόχωστος, Ολυμπιακός Πειραιώς (Κλιμάκιο Λάρνακας), Ομόνοια Λευκωσίας, ΘΟΪ Λακατάμιας, Ασπράκης Ladies, Apollon Ladies, Barcelona FA.

Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 13:30 και θα ολοκληρωθούν στις 15:00.

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση

X