ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: «Το κενό του Χριστοφόρου είναι μεγάλο»

«Οφείλουμε στην ιστορία της ομάδας την πρόσληψη ενός ικανότατου προπονητή»

Η Απόλλων Ladies μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαριστεί τον προπονητή, Χριστάκη Χριστοφόρου για την προσφορά του στην ομάδα. 

Αναλυτικά: 

Σε συνέχεια της απόφασης του προπονητή μας κ. Χριστοφόρου να μην συνεχίσει στην ομάδα μας λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, το ΔΣ της Apollon Ladies FC εύχεται στον κ. Χριστοφόρου κάθε επαγγελματική και οικογενειακή ευτυχία.

Ο κ. Χριστοφόρου είναι για μας κάτι περισσότερο από ένας προπονητής. Παρών και στις 2 αναμορφώσεις της ομάδας μας, κατέκτησε 5 double στην πρώτη του θητεία και 2 πρωταθλήματα στην δεύτερη του θητεία, ενώ είναι ο άνθρωπος στον οποίο η ομάδα μας οφείλει τα μέγιστα.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε το τεχνικό επιτελείο, τα άτομα που πλαισίωναν αυτή την προπονητική ομάδα, τους Ανδρέα Ματθαίου, Μιχάλη Πασχάλη, Χαράλαμπο Αρτεμίου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, για τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση και τις ατέλειωτες ώρες που αφιέρωσαν και έγραψαν ιστορία με την ομάδα μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Βοηθό Προπονητή, Αντρέα Προκοπίου, ο οποίος ήταν στη ομάδα μας για 10 χρόνια και πανηγύρισε πολλούς τίτλους τόσο ως Βοηθός Προπονητή, αλλά και ως υπηρεσιακός Πρώτος Προπονητής.

Το κενό του κ. Χριστοφόρου είναι μεγάλο, όμως οφείλουμε στην ιστορία της ομάδας αλλά και στις ποδοσφαιρίστριές μας την πρόσληψη ενός ικανότατου προπονητή ώστε να συνεχιστεί το έργο που ξεκίνησε, και η ομάδα να διαπρέψει τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση

X