ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πήρε τρεις ακόμα

Με τρεις ακόμα παίκτριες ενισχύθηκε το ρόστερ της Ομόνοιας για το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου, όπως ανακοίνωσε επίσημα το σωματείο. Πήρε την δεξιό μπακ-χαφ Έλενα Φωτιάδου, την χαφ Άννα Παναγιώτου και την αριστερή μπακ-χαφ Αναστασία Παναγή.

Η ανακοίνωση:

«Η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση της 15χρονης,Έλενας Φωτιάδου, της 24χρονης, Άννας Παναγιώτου και της 21χρονης, Αναστασίας Παναγή.

Έλενα Φωτιάδου

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία της Arsenal, στην Κύπρο, όπου αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια. Ακολούθως, εντάχθηκε στην Ακαδημία της Λευκοθέας Λατσιών (2015-16) και την επόμενη σεζόν συνέχισε στην Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ/ΛΕΥΚΟΘΕΑΣ. Από τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, φορώντας τον αριθμό 11 στην πλάτη. Μπορεί να καλύψει όλη την δεξιά πτέρυγα.

Άννα Παναγιώτου

Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά της βήματα στον Απόλλων Λυμπιών και την περσινή σεζόν εντχάθηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ/ΛΕΥΚΟΘΕΑ. Η Άννα, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό 13.

Αναστασία Παναγή

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ/ΛΕΥΚΟΘΕΑ. Έπαιξε, επίσης, στην Α.Ε. Αμμοχώστου (2015-16). Η Αναστασία μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις της αριστερής πτέρυγας. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 80 στην πλάτη».

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση