ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καταγγελία: Έβαλαν ποδοσφαιρίστριες να αλλάξουν σε αποδυτήρια με γυάλινη πόρτα

Η ανακοίνωση της ομάδας της Λακατάμιας

Ένα περιστατικό ασέβειας και εξευτελισμό του γυναικείου ποδοσφαίρου καταγγέλλει με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το Σωματείο Lakatamia F.C.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανάρτηση της η ομάδα της Λακατάμιας, οι ποδοσφαιρίστριες, μετά από αγώνα στο Κοινοτικό Γήπεδο Γερμασόγειας, έπρεπε να ετοιμαστούν σε αποδυτήρια με γυάλινη πόρτα. 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση: 

«Ασέβια» ίσως και η μόνη λέξη

Απαράδεκτη, αδιανόητη και πλήρως απογοητευτική ήταν η εικόνα που αντικρίσαμε χθες στο Κοινοτικό Γήπεδο Γερμασόγειας. Μία απτή παραδοχή του εξευτελισμού του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Οι ποδοσφαιρίστριες της ομάδας μας έπρεπε να ετοιμαστούν σε αποδυτήρια τα οποία είχαν μία πόρτα με διάφανο γυαλί. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν μιλάνε από μόνες τους.

Μόνο Ντροπή! ΝΤΡΟΠΗ για την αρμόδια αρχή, που επιμελείται και ελέγχει την ακαταλληλότητα τόσων των γηπέδων, όσο και των αποδυτηρίων, ΝΤΡΟΠΗ για το ποδόσφαιρό, ΝΤΡΟΠΗ για την κοινωνία.

Όταν φωνάζουμε για εγκαταστάσεις φιλικές προς τις γυναίκες, αυτό ακριβώς εννοούμε!

Κατά την λήξη του αγώνα και αφού η βροχή ήταν ασταμάτητη, οι ποδοσφαιρίστριες έπρεπε – μούσκεμα από την βροχή – να κάνουν μπάνιο και αλλάξουν, ενώ έξω ακριβώς στεκόντουσαν οι παίχτες – έφηβοι – δύο ομάδων που θα αγωνίζονταν αναμεταξύ τους στην συνέχεια.

Νεαρά κορίτσια, που αγαπάνε το άθλημα, πέραν από όλες τις υπόλοιπες προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν επειδή επέλεξαν να είναι ποδοσφαιρίστριες, έπρεπε να ζήσουν και τον εξευτελισμό και με φόβο και ντροπή -μήπως και φαίνονται - να ετοιμαστούν, την ίδια ώρα που μέλη του ΔΣ και προπονητές, προσπαθούσαν να καλύψουν το τζάμι.

Ο θυμός μας και η απογοήτευση μας είναι πραγματικά απερίγραπτα.

Παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ τον αρμόδιο φορέα να αναλάβει τις ευθύνες του.

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση