ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΤΕ.ΠΑ.Κ.: Στοχεύει στην κορυφή

Ξεκίνησε με νίκη και καλή εμφάνιση στο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα φούτσαλ ανδρών

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Με στόχο να κατακτήσει τον τίτλο, ξεκίνησε το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου τις υποχρεώσεις του στο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα φούτσαλ ανδρών. Η ομάδα του Δημήτρη Ελισσαίου νίκησε με 2 – 0 το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο φούτσαλ του ΓΣΟ, στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί το Τε. Πα. Κ.

Στην παρουσία δεκάδων φοιτητών οι οποίοι δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο, επικράτησε παίζοντας αρκετά καλά. Το σκορ άνοιξε στο α’ ημίχρονο, ο Βασίλης Ζαχαριάς (21’), ενώ λίγο αργότερα (30’) στην επανάληψη, ο Σταύρος Τσαμπαλάς, διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ήταν ένα καλό, δυνατό παιχνίδι με πολλές καλές φάσεις το οποίο κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Δεν ξεχωρίσαμε μονάδες αλλά το ομαδικό πνεύμα που χαρακτηρίζει τους νικητές.

Τε. Πα. Κ. (Δημήτρης Ελισσαίου): Παναγιώτης Καρσεράς (τερματοφύλακας), Νικόλας Κωνσταντίνου, Ευρυπίδης Σέργης (αρχηγός), Βασίλης Ζαχαριάς, Μάριος Παναγιώτου.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ιωάννης Παραδεισιώτης, Ανδρέας Παναγιώτου, Γιώργος Άσπρου, Ανδρέας Καρασσάβας, Σταύρος Τσαμπαλάς, Χρίστος Κτίστης και ο Δημήτρης. 

Ν. Κωνσταντίνου: «Δεν ξεχωρίζουν παίκτες αλλά το σύνολο»

Ο εκ των (3) αρχηγών της ομάδας, Νικόλας Κωνσταντίνου, μας μίλησε για τους στόχους στο νέο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα φούτσαλ ανδρών:

«Θα επιδιώξουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τερματίσουμε φέτος στην 1η θέση. Στην τελευταία τριετία πρωταγωνιστούμε σταθερά και φέτος θέλουμε τον τίτλο. Βασικός μας αντίπαλος θα είναι η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Frederick.

Έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία από τις προηγούμενες χρονιές, έχουμε αποκτήσει ομοιογένεια και σταθερό κορμό. Στην ομάδα μας δεν ξεχωρίζουν παίκτες αλλά το σύνολο. Είμαστε ομάδα και παίζουμε ο ένας για όλους. Μας χαρακτηρίζει το πάθος και η θέληση για τη νίκη».

Η ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου κάνει 2 φορές την εβδομάδα προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί το Τε. Πα. Κ. στον χώρο του παλιού Γ.Σ.Ο.

Προπονητής της ομάδας είναι ο γυμναστής Δημήτρης Ελισσαίου, ο οποίος δουλεύει με μεράκι και αγάπη για τον Αθλητισμό, διατηρώντας άριστη σχέση με τους φοιτητές – παίκτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Φούτσαλ: Τελευταία Ενημέρωση