ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στην κορυφή το ΤΕ.ΠΑ.Κ.

Πήρε το ντέρμπι με το Frederick στο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα φούτσαλ ανδρών

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Μετά από ένα συγκλονιστικό, δυνατό παιχνίδι που έγινε την περασμένη Τετάρτη (6/2), το βράδυ σε ένα από τα δύο γήπεδα φούτσαλ του Λανιτείου Γυμνασίου, η ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, νίκησε την γηπεδούχο ομάδα του Frederick με 1-0. Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος φούτσαλ ανδρών.

Το γκολ που έκρινε το ντέρμπι πέτυχε, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Βασίλης Ζαχαριάς, προς το τέλος της αναμέτρησης. Από το πρώτο λεπτό το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με πολύ δυνατές μονομαχίες και πολλές καλές φάσεις.

Το Frederick είχε τον έλεγχο του αγώνα, είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες όμως τα παιδιά του Δημήτρη Ελισσαίου, αμύνθηκαν σωστά και χτύπησαν την κατάλληλη στιγμή, διπλασιάζοντας τις νίκες τους στο νέο πρωτάθλημα.

Τε. Πα. Κ. (Δημήτρης Ελισσαίου): Παναγιώτης Καρσεράς (τερματοφύλακας), Ανδρέας Παναγιώτου, Ευρυπίδης Σέργης, Γιώργος Άσπρου, Ιωάννης Παραδεισιώτης, Μάριος Παναγιώτου, Σταύρος Τσαμπαλάς, Βασίλης Ζαχαριά, Χρίστος Κτίστης, Ανδρέας Καρασσάβας, Δημήτρης Κυριάκου, Νικόλας Κωνσταντίνου.

Δημήτρης Ελισσαίου: «Ταπεινά και όπου μας βγάλει»

Προπονητής της ομάδας του Τε. Πα. Κ. είναι ο γυμναστής (με ειδικότητα το Ποδόσφαιρο), Δημήτρης Ελισσαίου, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την σημασία της νέας επιτυχίας αλλά και την συνεργασία του με τους φοιτητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου:

«Η αναμέτρηση μας με το Frederick ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Η επικράτηση μας είναι πολύ σημαντική αφού ήρθε κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια, την ομάδα με τους περισσότερους φουτσαλιστές στις τάξεις της. Θα αποφύγουμε τα μεγάλα λόγια. Θα συνεχίσουμε ταπεινά, βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι και όπου μας βγάλει.»

Ο Δ. Ελισσαίου αναφέρθηκε και στο δέσιμο – ομοιογένεια της ομάδας του και το ομαδικό πνεύμα που κυριαρχεί:

«Από την αρχή δώσαμε και δίνουμε σημασία στην ομαδικότητα… Το δυναμικό μας παραμένει το ίδιο σε ποσοστό 80% κάτι που μας έδωσε ομοιογένεια. Στην ομάδα μας δεν ξεχωρίζουν μονάδες αλλά το σύνολο.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Φούτσαλ: Τελευταία Ενημέρωση