ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μεγάλη νίκη για το Πανεπιστήμιο Κύπρου

Νίκησε στην Λεμεσό με εντυπωσιακό τρόπο το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Πολύ μεγάλη, εκτός έδρας νίκη με 4-0, πέτυχε το Πανεπιστήμιο Κύπρου (UCY), επί του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου, για την 4η αγωνιστική του Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος φούτσαλ ανδρών.

Η ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου ήταν καλύτερη και επιβλήθηκε παίζοντας γρήγορα και απλά. Ήταν δημιουργική και αποτελεσματική. Με την εξαιρετική της εμφάνιση έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες για να διεκδικήσει και να κατακτήσει τον τίτλο.

Αντίθετα η ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου δεν ήταν σε καλό βράδυ. Από την αρχή δεν υπήρχε η απαραίτητη συγκέντρωση και έγιναν πολλά εύκολα λάθη. Θα πρέπει πάντως να σημειώσουμε τις απουσίες δύο πολύ σημαντικών παικτών για το ΤΕ. ΠΑ. Κ. του τερματοφύλακα Παναγιώτη Καρσερά, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο, σε προπόνηση την περασμένη εβδομάδα και του πρώτου σκόρερ της ομάδας Βασίλη Ζαχαριά, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα. Ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του Δημήτρη Ελισσαίου.

Οι φουτσαλιστές του Αντρέα Καλλινίκου ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκαν νωρίς, στο 3’ με τον Χριστόδουλο Βαρνάβα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν γρήγορα αλλά από την αρχή φαινόταν ότι δεν ήταν σε καλή μέρα.

Στο Β’ ημίχρονο το Πανεπιστήμιο Κύπρου κυριάρχησε στο παιχνίδι και πέτυχε με ωραίους, γρήγορους συνδιασμούς, τρία τέρματα. Ο Βαρνάβα διπλασίασε στο 29’ τα δικά του γκολ και της ομάδας του. Στο 41’ ο Ευτυχίου και στο 48’ ο Ηρακλέους έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους.

Τε. Πα. Κ. (Δημήτρης Ελισσαίου): Βασίλης Αδαμόπουλος (τερματοφύλακας), Ανδρέας Παναγιώτου, Ευρυπίδης Σέργης, Γιώργος Άσπρου, Ιωάννης Παραδεισιώτης, Μάριος Παναγιώτου, Σταύρος Τσαμπαλάς, Χρίστος Κτίστης, Ανδρέας Καρασσάβας, Δημήτρης Κυριάκου, Νικόλας Κωνσταντίνου. 

Πανεπιστήμιο Κύπρου UCY (Αντρέας Καλλινίκου): Κάρλο Χαροζιάν (τερματοφύλακας), Φίλιππος Χρυσοστόμου, Αντρέας Σοφρωνίου, Άρης Χαπεσιάν, Κυπριανός Ηρακλέους, Άλκης Προκοπίου, Σάββας Χρυσοστόμου, Χριστόδουλος Βαρνάβα, Αντρέας Μιχαήλ, Δημήτρης Σπύρου, Αναστάσιος Ανδρέου και Μιχάλης Γιωρκάτζης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Φούτσαλ: Τελευταία Ενημέρωση