ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΚΟΠ: Ευχαριστίες προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς

Ένθερμη στήριξη και στους τρεις αγώνες της Εθνικής

Με ανακοίνωση της ΚΟΠ εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς το Υπουργείο Παίδειας, Νεολαίας και Αθλητισμού σχετικά με την στήριξη των φουτσαλιστών στον σημερινό αγώνα.

Αναλυτικά:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς το Υπουργείο Παίδειας, Νεολαίας και Αθλητισμού για την ανταπόκριση και τη συνεργασία προκειμένου μαθητές να πάνε στην κλειστή αίθουσα "Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία" και να στηρίξουν την Εθνική μας ομάδα Futsal στους αγώνες του Preliminary Round του UEFA Futsal EURO 2025. 

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε και στους μαθητές αλλά και τους εκπαιδευτικούς τους που αγκάλιασαν την προσπάθεια της ομάδας μας. 

Εκατοντάδες μαθητές στήριξαν ένθερμα την Εθνική μας και στους τρεις αγώνες που έγιναν την Τρίτη, την Τετάρτη και την Παρασκευή και είχαν το δικό τους μερίδιο στην επιτυχία της ομάδας μας.

Σε μια διοργάνωση όπου όλοι οι αγώνες ήταν αμφίρροποι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, η στήριξη του κόσμου έκανε τη διαφορά υπέρ της Κύπρου, κάτι που δήλωσαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και ο προπονητής της ομάδας μας. 

Φούτσαλ: Τελευταία Ενημέρωση