ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εθνικός Λατσιών: Ενημέρωση για τις ακαδημίες

Ποιες είναι οι αποφάσεις που πάρθηκαν

Οι ακαδημίες φούτσαλ των Εθνικών Λατσιών διακόπτουν τη λειτουργία τους λόγω της κρίσιμης κατάστασης που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Η σχετική ενημέρωση:

«Βρισκόμαστε ενώπιον μιας πρωτόγνωρης κατάστασης η οποία μας αναγκάζει να ρυθμίσουμε διαφορετικά τον τρόπο ζωής μας για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αναπόφευκτα ένα από τα πράγματα που αλλάζουν στη ζωή μας είναι και αυτό της καθημερινής ενασχόλησής μας με τον αθλητισμό και την επαφή μας με το γήπεδο και τα παιδιά.

Μετά από μια εβδομάδα μακριά από τα γήπεδα, ως προπονητική ομάδα έχουμε ήδη αρχίσει να νιώθουμε ότι αυτό που τόσο αγαπάμε είναι κάτι που μας λείπει πολύ περισσότερο από όσο υπολογίζαμε. Είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο νιώθουν και τα παιδιά μας.

Όμως τα όσα δραματικά βλέπουμε να εκτυλίσσονται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, μας αναγκάζουν να απέχουμε από αυτό που αγαπάμε για όσο πραγματικά χρειαστεί, αφού μπροστά στο υπέρτατο αγαθό, την υγεία μας, τίποτα δεν έχει αξία.

Αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι να συμπεριφερθούμε όλοι με σύνεση, υπομονή και αίσθημα ευθύνης, ώστε να ξεπεραστεί αυτή η μεγάλη δυσκολία- δοκιμασία.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η δύσκολη κατάσταση θα αντιμετωπιστεί από το σύνολο της κοινωνίας μας με υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης και το συντομότερο δυνατό να επιστρέψουμε στα γήπεδα!

Τις επόμενες μέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας στείλουμε κάποιο υλικό για να δουλέψουν ατομικά τα παιδιά μας. Ταυτόχρονα να προσέχουμε και τη διατροφή μας για να κρατήσουμε σταθερό το βάρος μας».

Φούτσαλ: Τελευταία Ενημέρωση