ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το σκηνικό στον όμιλο της Εθνικής Γυναικών πριν τον αγώνα στην Αλβανία

Η ομάδα μας την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την αντίστοιχη της Αλβανίας

Μετά και την διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γυναικών Dimco, θα αρχίσει ο νέος κύκλος προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών ενόψει της προκριματικής φάσης του UEFA Women's Euro. 

Η ομάδα μας την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την αντίστοιχη της Αλβανίας, για τον 5ο όμιλο της διοργάνωσης. Την ίδια ημέρα, θα διεξαχθεί επίσης ο αγώνας Πορτογαλία - Σκωτία.

Ο αγώνας της Εθνικής μας, ο τελευταίος εκτός έδρας, θα διεξαχθεί στο Loro Boriçi Stadium χωρητικότητας 15908 θέσεων και θα αρχίσει στις 15:00.

Ο κύκλος της προετοιμασίας θα αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα και σε σχέση με την τελευταία αποστολή της Πορτογαλίας, ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άγγελος Τσολάκης προχώρησε σε κλήση με τις τρεις νέες επιλογές. 

Συγκεκριμένα ενόψει Αλβανίας κλήθηκαν για πρώτη φορά σε υποχρεώσεις της Εθνικής Γυναικών Γεωργία Κατσονούρη και Ευδοκία Ευθυβούλου, ενώ η Κατερίνα Παναγιώτου είχε κληθεί και στο παρελθόν.

*Μέχρι το τέλος του 2020 για τον όμιλο μας προγραμματίζεται να διεξαχθούν (1/12) οι αγώνες Πορτογαλία - Αλβανία και Σκωτία - Φινλανδία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΕΣ ΑΓ. ΤΕΡΜ. Β
1. Φινλανδία 5 17-2 13
2. Πορτογαλία 4 6-1 10
3. Σκωτία 4 16-1 9
4. Αλβανία 6 3-20 3
5. Κύπρος 5 0-18 0

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Τσάρουλλα, αμέσως μετά το σουτ και δευτερόλεπτα πριν πανηγυρίσει την γκολάρα που έριξε στην Λιντς

Who is Tsaroulla?

Τώρα που μας συστήθηκε... ας τον γνωρίσουμε καλύτερα
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΕΘΝΙΚΗ