ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πλάνο για Εθνικές και κύπελλα Ευρώπης

Σενάριο για…τρία σε ένα

Έχουμε ξαναγράψει πως αυτή τη στιγμή προέχουν για την UEFA τα εθνικά πρωταθλήματα και η ολοκλήρωσή τους, προκειμένου να μην καταρρεύσει η βιομηχανία του ποδοσφαίρου και οι δικές της διοργανώσεις έπονται.

Στην τηλεδιάσκεψη ουσιαστικά επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες πως αν χρειαστεί, τα κύπελλα Ευρώπης θα αρχίσουν τον Αύγουστο ώστε να έχουν τα πρωταθλήματα χρόνο για να ολοκληρωθούν. Η UEFA κάλεσε τις ομοσπονδίες να πάρουν αποφάσεις χωρίς να βιαστούν και να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια. Είναι και πιο πολύπλοκο ζήτημα οι διεθνείς αγώνες που περιλαμβάνουν ταξίδια και η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία είναι σε επαφές με τις χώρες που συμμετέχουν για το τι ισχύει με τον Κορωνοϊό σε κάθε χώρα.

Για τις Εθνικές, επίσης πήγαν πίσω και θα ψάχνει ημερομηνίες η UEFA και δε θα βρίσκει. Ένα σενάριο που επεξεργάζεται είναι σε κάθε παράθυρο διάρκειας 15 ημερών να γίνονται τρεις επίσημοι αγώνες και όχι δυο ώστε να καλυφθεί δρόμος. Αλλά είναι κάτι για το οποίο υπάρχει χρόνος να το ξαναδούν αφού οι επόμενοι προγραμματισμένοι αγώνες είναι για Σεπτέμβριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X