ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος

Σαν να είχε το μαγικό ραβδί ο Κωστένογλου

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Μπορεί να είναι νωρίς για συμπεράσματα, αλλά η διαφορά είναι τεράστια για την Εθνική μας ομάδα, κάτι που μας δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Νίκος Κωστένογλου κατάφερε να μεταμορφώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μέσα σε λίγες μέρες και να παρουσιάζει ένα εξαιρετικό πρόσωπο μέσα στο γήπεδο.

«Το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος» και δεν είναι καθόλου υπερβολή, βλέποντας την εικόνα του πριν και του τώρα, χωρίς να γίνουν οι συνταρακτικές αλλαγές στις κλήσεις.

Πολύ απλά ο Ελλαδίτης τεχνικός κατάφερε να πάρει το 100% από τους διεθνείς μας, οι οποίοι μπαίνουν μέσα στο γήπεδο με πάθος και θέληση για να κυνηγήσουν την κάθε μπαλιά. Και όταν έχεις πάθος και θέληση μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα.

Οι εμφανίσεις κόντρα στην Σλοβακία και την Κροατία έστειλαν το μήνυμα ότι κάτι αλλάζει στην Εθνική μας, για να έρθει η αποψινή νίκη για να επιβεβαιώσει την αλλαγή με τον καλύτερο τρόπο.

Πλέον, η Εθνική μας έδειξε ότι μπορεί και δεν θα είναι κομπάρσος μέσα στο γήπεδο. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα, μέχρι το επόμενο που θα είναι κάτι μεγαλύτερο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση