ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στυλιανού: Να αγγίξουμε τα όρια μας»

Η Εθνική μας ομάδα Futsal Ανδρών δίνει τον πρώτο της αγώνα στον main round του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η Εθνική μας ομάδα Futsal Ανδρών δίνει το Σάββατο στις 18:00 τον πρώτο της αγώνα στον main round του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο τη Μολδαβία εκτός έδρας. Στον όμιλο μας συμμετέχει και η Ισπανία η οποία είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη θέση.

Στον elite round θα προκριθούν οι 12 πρώτες ομάδες των ομίλων καθώς και οι καλύτερες 4 δεύτερες ομάδες.

Οι υπόλοιπες οκτώ καλύτερες δεύτερες ομάδες των δώδεκα ομίλων, θα παίξουν σε αγώνες μπαράζ μεταξύ 10 - 19 Απριλίου 2023. Οι αγώνες για τον Elite round θα διεξαχθούν τον Δεκέμβριο του 2023.

Ο Ομοσπονδίας μας προπονητής Άθως Στυλιανού στέλνει το μήνυμα για την προσπάθεια της ομάδας μας, τονίζοντας πως θα πρέπει η Εθνική μας να αγγίξει τα όρια της και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί από τον αγώνα.

Οι δηλώσεις του κ. Στυλιανού:

«Μετά τον άθλο του Απριλίου στη Νορβηγία, έχουμε μπροστά μας μια ιδιαίτερη πρόκληση. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα παιδιά του Κυπριακού Futsal που συνέβαλαν στο να παρουσιαστεί η ομάδα μας για πρώτη φορά στην ιστορία μας σε ομίλους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Futsal. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Μολδαβίας που μαζί με την Ισπανία συγκροτούν τον όμιλο μας.

Ιδιαίτερη αναφορά στην Ισπανία δεν θα κάνουμε διότι αποτελεί την κοιτίδα του παγκόσμιου futsal. Η ομάδα της Μολδαβίας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και μας δίνει ένα επιπρόσθετο κίνητρο. Αν να καταφέρουμε και αγγίξουμε τη δική μας αγωνιστική κορυφή, θα διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν για να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Σε περίπτωση που η ομάδα της Μολδαβίας επιβεβαιώσει την ποιότητα και το επίπεδο της, στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό υπάρχει ο ποδοσφαιρικός ρεαλισμός. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι, αν εμείς αγγίξουμε τα όρια μας και ο αντίπαλος μας τα καταφέρει, να τον χειροκροτήσουμε και να τον συγχαρούμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση