ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στο Κόσοβο για την νίκη

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλουν να δώσουν οι διεθνείς μας

Μετά την σπουδαία νίκη επί της Ελλάδας η Εθνική μας ταξιδεύει στο Κόσοβο με στόχο την παραμονή στην τρίτη κατηγορία του Nations League. 

Η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (27/09,21:45) το Κόσοβο για την τελευταία αγωνιστική και το μόνο που έχουν στο μυαλό τους οι διεθνείς μας είναι η νίκη. Η επικράτηση επί της Ελλάδας και η πολύ καλή εμφάνιση έδωσε αέρα αισιοδοξίας στις τάξεις της Εθνικής μας αλλά και ελπίδες παραμονής στην τρίτη κατηγορία. 

Επιπλέον υπάρχει ακόμη ένα σενάριο παραμονής για την Εθνικής μας καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας με το Κόσοβο σε συνδυασμό με ήττα της Βόρειας Ιρλανδίας  απο την Ελλάδα τότε η Εθνική μας παραμένει στην τρίτη κατηγορία του Nations League.

Ένα επιπλέον κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια  είναι η ήττα απο το Κόσοβο στο «Αρένα» (0-2) και αυτό που θέλουν οι διεθνείς μας είναι να πάρουν το αίμα τους πίσω και αυτό θα γίνει μόνο με νίκη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Με ρεζέρβες... Εθνική Κύπρου!

Με ρεζέρβες... Εθνική Κύπρου!

Χρειάζεται να υπάρχει πρωτάθλημα αναπληρωματικών, ωστόσο ο παραγκωνισμός του Κύπριου ποδοσφαιριστή φαίνεται να περνάει σε ...
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΘΝΙΚΗ