ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σιμόν: «Σέβομαι την κριτική αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να ασχολούμαι»

Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έστειλε μήνυμα νίκης και καλής εμφάνισης

Συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με το Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Euro 2020, παραχώρησε ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Ραν Μπεν Σιμόν. Στόχος δεν είναι άλλος από την νίκη με καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τι είπε:

«Οι ποδοσφαιριστές μου θα προσεγγίσουν με σοβαρότητα τον αγώνα παρά το σκορ της πρώτης αναμέτρησης στη Κύπρο. Θέλουμε να παίζουμε θετικό και καλό ποδόσφαιρο μπορεί να μην τα καταφέρνουμε πάντα. Πρέπει να περάσουμε κάποια στάδια για να καταφέρουμε να αλλάξουμε το επίπεδο μας.Συγκεντρωνόμαστε στα θετικά του κάθε αγώνα, θα συνεχίσουμε να συνδυάζουμε τους νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με κάποιους έμπειρους. Θεωρώ πως θα έρθει η ώρα που θα πάρουμε τα μεγάλα αποτελέσματα.

Ήρθαμε να νικήσουμε το Σαν Μαρίνο και ελπίζουμε να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Υπάρχουν περιπτώσεις που η κριτική είναι σωστή. Κρατάμε τα καλά πράγματα από τους αγώνες, η κριτική είναι μέρος της ζωής μας πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτήν. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου, δεν υπάρχει χρόνος για να ασχολούμαι με τη κριτική. Όμως την δέχομαι, σέβομαι τις απόψεις που εκφράζονται για την ομάδα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X