ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σιαμπουλλής: «Θέμα φιλοσοφίας Βάλεμ η μη κλήση Σακέτι»

Δεν υπάρχουν οπαδικές σκοπιμότητες σε καμιά περίπτωση

Να απορρίψει όλα όσα ακούγονται για τις κλήσεις του Γιόχαν Βάλεμ και τις καφενειακές συζητήσεις για τυχόν επηρεασμό του θέλησε το μέλος του γραφείου τύπου της ΚΟΠ Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής μιλώντας στον «ΣΠΟΡ FM 95.0».

Όπως ξεκαθάρισε, ο Σακέτι δεν κλήθηκε καθώς η φιλοσοφία του προπονητή είναι να πορευτεί με νέα παιδιά και για αυτό άφησε έξω κι άλλους παίκτες όπως ο Τζέισον, ο Μαργκάσα και ο Πάρντο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μη κλήση Σακέτι: «Ο προπονητής θέλει να δουλέψει με νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα είναι διαθέσιμοι για τα επόμενα χρόνια. Αυτή είναι η φιλοσοφία με την οποία θέλει να δουλέψει. Με το Μαργκάσα ας πούμε νομίζω μίλησαν κατ΄ιδίαν. Κανείς δεν έψαξε το Τζέισον Δημητρίου, για το Σακέτι δεχθήκαμε πολλά μηνύματα. Είναι με οπαδικά κριτήρια που γίνεται η κριτική. Δεν έψαξαν Βασιλείου, Παπουλή, Πάρντο. Βάση της φιλοσοφίας του προπονητή δεν ταιριάζουν τη δεδομένη στιγμή στο πλάνο του. Δεν κάλεσε κάποιον προχωρημένης ηλικίας και όχι άλλον. Να μην ψάχνουμε φαντάσματα και να βλέπουμε οπαδικές σκοπιμότητες. Όποιος το κάνει είναι αλλού ξημερωμένος. Έπαιξε μπάλα στο κορυφαίο επίπεδο και προπόνησε στο κορυφαίο επίπεδο».

Για τον τρόπο που τους επιλέγει: «Παράδειγμα οι νεαροί της Ομόνοιας που κλήθηκαν. Ήταν στη λίστα ο Κακουλλής και δυστυχώς τραυματίστηκε. Δεν ξεφύτρωσαν φέτος. Από πέρσι παίζουν. Είναι το ξεκάθαρο πλάνο του προπονητή και ας του δώσουμε πίστωση χρόνου και να τον κρίνουμε από τη δουλειά του».

Για το αν θα κληθεί κάποιος αντί του Εφραίμ: «Όχι ο Αβραάμ ήταν ο τελευταίος που κλήθηκε».

Για την έδρα: «Το ΑΕΚ Αρένα αναβαθμίζεται. Αν ολοκληρωθούν τα έργα είναι πιθανό να παίξουμε με τη Τσεχία τον Οκτώβριο. Δεν το κάνω σίγουρο αλλά είναι πιθανό».

Για το πρωτόκολλο: «Θα κάνουμε τρία τεστ μέσα σε μια βδομάδα ήδη κάναμε το πρώτο. Θα κάνουμε και πριν τους αγώνες με Μαυροβούνιο και Αζερμπαϊτζάν».

Για κόσμο: «Δεν πρόκειται η UEFA να επιτρέψει κόσμο στο γήπεδο βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων της κάθε χώρας ξεχωριστά. Θα υπάρξει ενιαία πολιτική είτε και οι δυο αγώνες π.χ. Ομόνοια-Ολυμπιακού με κόσμο είτε χωρίς κόσμο. Το πρώτο ματς που θα έχει κόσμο είναι το σούπερ καπ Ευρώπης και εκεί θα αξιολογηθεί η κατάσταση για ομίλους και Εθνικές».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση