ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σιαμπουλλής: «Οι Σλοβένοι κέρδισαν την Κροατία και αυτό λέει πολλά»

Δηλώσεις από το μέλος του γραφείου επικοινωνίας της ΚΟΠ

Δεν τα κατάφερε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και δέχθηκε την ήττα μια πολύ ανώτερη ομάδα όπως ήταν η Κροατία. Παράλληλα όμως το μυαλό όλων είναι στην Σλοβενία και τον αγώνα που έρχεται. Στο πλαίσιο αυτό, το μέλος του γραφείου επικοινωνίας της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Αναλυτικά:

Για τον αυριανό αγώνα με τη Σλοβενία: «Σήμερα στις 4:30 ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Σλοβενίας. Στις 4 θα είναι και η διάσκεψη τύπου. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα τραυματισμού πέραν από τον Δημητρίου που βγήκε και ως αναγκαστική αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι. Μας στεναχωράει ιδιαίτερα όταν τραυματίζεται κάποιος ποδοσφαιριστής στην Εθνική γιατί μας τους δίνουν οι ομάδες και θέλουμε να τους επιστρέφουμε πίσω υγιείς».

Για τον Λαΐφη: «Είχε πρόβλημα και ο Λαΐφης όταν πέρασε εκτός. Πάθαινε κράμπες από την κούραση. Ξεκουράστηκε όμως τώρα και είναι μια χαρά».

Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές: «Δεν ξέρω, όμως είναι δεδομένο πως θα γίνει φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα. Είναι αγώνες σε υψηλούς ρυθμούς και χωρίς σταματημό. Πόσες αλλαγές δεν μπορώ να ξέρω, όμως θα γίνουν».

Πόσο άλλαξε η Σλοβενία σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα: «Τότε δεν έπαιζε ο Όμπλακ που είχε μια κόντρα με τον τότε προπονητή της χώρας. Είναι διαφορετική ομάδα από τότε. Νίκησαν την Κροατία και αυτό λέει πάρα πολλά».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση