ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σιαμπουλής ««Δεν υπάρχει σχέδιο να πέσουμε κατηγορία»

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Σιαμπουλή περί Εθνικής

Η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της και πλέον βρίσκεται στην Κύπρο από τα ξημερώματα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για την εικόνα που έβγαλε σε αυτούς τους αγώνες.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», ο Κωνσταντίνος Σιαμπουλής αρχικά αναφέρθηκε στο πιεστικό πρόγραμμα:

«Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και από την άποψη ότι είχαμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Και το Νοέμβριο είναι παρόμοιο. Έτσι είναι το πρόγραμμα της ΟΥΕΦΑ και θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Είναι μία νέα εμπειρία για τους προπονητές μας και δεν μπορούμε αν το διαφοροποιήσουμε».

Για τον αν θα αλλάξουν το πλάνο: «Το πλάνο θα πάει μέχρι το τέλος. Δεν θα τα διαλύσουμε όλα. Οι πρώτοι που είμαστε στενοχωρημένοι για αυτό που είδαμε είμαστε εμείς. Κανένα δεν ικανοποιεί που δεν πετύχαμε γκολ σε επίσημο παιχνίδι. Από την άλλη, θα ήμασταν ασυνεπείς αν με τέσσερις αγώνες θα ήταν το κριτήριο για να αλλάξουμε το πλάνο. Είπαμε ότι χρειάζεται υπομονή και ότι θα χρησιμοποιήσουμε το Nations League για να προετοιμάσουμε την ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Επαναλαμβάνω και ας γινόμαστε κουραστικοί. Χρειάζεται υπομονή από όλους μας»

Για τις φήμες που ακούγονται ότι υπάρχει σχέδιο να πέσουμε κατηγορία: «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Είναι πολλά τα σενάρια που πρέπει να συμβούν για να πέσουμε κατηγορία. Για όνομα του Θεού. Και κανείς δεν ξέρει ακόμα εάν θα δίνει θέση στο EURO η τέταρτη κατηγορία».

Για τον αναβάλλεται το παιχνίδι της Αλκής: «Δεν έχω καμία ενημέρωση»

Για την κατάσταση που επικρατεί στο πρωτάθλημα με την πανδημία: «Δεν έχουμε επιλογή. Μακάρι να είναι μία δύσκολη φάση, η οποία θα περάσει σύντομα για όλο τον κόσμο. Αντιλαμβάνεστε δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο που επηρεάζεται. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή»

Για την παρουσία κόσμου στα Ευρωπαϊκά: «Η ενημέρωση που πήραμε από την ΟΥΕΦΑ είναι ότι επιτρέπεται το 30% των σταδίων, αλλά εξαρτάται από την κατάσταση που επικρατεί στην κάθε χώρα. Δεν εξαρτάται από την ΟΥΕΦΑ».

 

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση