ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σαββιδης: «Δεν θα φορτώσουμε του Κετσπάγια αν η Εθνική δεν έχει υλικό»

Όσα δήλωσε για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα

 Δηλώσεις στο ΣΠΟΡ FM 95 παραχώρησε ο παλαίμαχος Κύπριος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Σαββίδης αναφορικά με την εκδήλωση του συνδέσμου φίλων της ΑΕΚ Αθηνών στην Νέα Υόρκη στην οποία και τιμήθηκε για την προσφορά του στην ομάδα. Σχολίασε επίσης και την εικόνα της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά:

Για την Εθνική: «Ήταν ωραίο παιχνίδι δεν παύει όμως να είναι φιλικό. Μπορεί να υπήρχε θέληση να πάρεις κάτι. Μου άρεσε, είχε ρυθμό, είχε φάσεις. Δεν είχες πολλά να χάσεις. Άντε να μην κερδίσεις απέναντι σε μια ομάδα που δεν είναι μεγαθήριο. Πλέον ανεβαίνει η ψυχολογία, ξέρω την εθνική μας όμως έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου. Δεν έχουμε ομάδα. Δεν θα φορτώσουμε του Κετσπάγια το αν η Εθνική Κύπρου δεν έχει το υλικό που είχαμε άλλες χρονιές. Δεν έχουμε παίχτες, δεν έχουν την νοοτροπία του πρωταθλητή. Αν το αναλύσουμε περισσότερο, θα βρεις και λάθη δεν υπάρχει αμφιβολία. Πιστεύω πως δεν έχουμε τους παίχτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Όλα ξεκινούν από την νοοτροπία και τη θέληση. Υπάρχει η θέληση ο παίχτης που παίζει στην Εθνική να έρχεται και να τα δίνει όλα; Ποιος θα την βάλει αυτή τη νοοτροπία στην Εθνική; Αυτό σηκώνει πολλή συζήτηση. Αυτό αξίζουμε».

Για τις συναντήσεις στη Νέα Υορκη : «Είχα πρόσκληση από το σύνδεσμο φίλαθλων της ΑΕΚ της Νεα Υορκης για να με τιμήσουν. Όταν πήγα το έμαθαν και οι Κύπριοι από τον Παγκύπριο της Ομόνοιας και έτσι πήγα και εκεί. Οι άνθρωποι είχαν τις δουλειές τους και με γυρνούσαν από δω και από εκεί. Δεν ένιωθα ούτε εγώ καλά. Έμεινα 7-8 μέρες και όπου ήθελα να πάω με πήραν και με το παραπάνω μάλιστα. Τους ευχαριστώ πολύ και δημόσια».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση