ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πιέρος στον ΣΠΟΡ FM 95,0: «Γιατί όχι να μην αγωνιστώ στον Άρη»

Δεν τον χαλά να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη όμως η Αστάνα έχει τον τελευταίο λόγο

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο διεθνής επιθετικός της Αστάνα Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κύπρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το μωρό του: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος που απέκτησα ένα μικρό παιδάκι. Μετά από 10 μέρες θα ταξιδέψω στην Αστάνα όπου θα αρχίσουμε προετοιμασία για τη νέα σεζόν»

Για το συμβόλαιο του με την Αστάνα: «Έχω ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο με την Αστάνα. Θα προσπαθήσω να βγω πρώτος σκόρερ και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πέρσι είχαμε μια καταστροφική σεζόν. Αυτοί είναι οι δυο στόχοι που θέλω να πετύχω το νέο χρόνο».

Για το ενδιαφέρον του Άρη Θεσσαλονίκης: «Δεν γνωρίζω τίποτα, ο μάνατζερ μου προσπαθεί, μιλάει με διάφορους. Του ανάφερα ότι δεν θέλω να μου λέει οτιδήποτε εάν δεν είναι χειροπιαστό».

Αν το ενδιαφέρει η προοπτική της Ελλάδας και του Άρη: «Ο Άρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, γιατί όχι να μην αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Όπως είπα και πριν, έχω 2 χρόνια συμβόλαιο και είναι πάρα πολύ δύσκολο να ικανοποιήσει οικονομικά ο Άρης την Αστάνα».

Αν υπάρχει άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του: «Αυτή τη στιγμή όχι».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Κύπρο: «Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση