ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πιέρος: Πότε παίζουν και που στο Καζακστάν

Κρίσιμη εβδομάδα γενικώς στη χώρα

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Είναι από τις χώρες που συγκεντρώνουν τα βλέμματα της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας το Καζακστάν, με τα μέτρα καραντίνας να έχουν επανέλθει, και μας ενδιαφέρει και ποδοσφαιρικά αφού εκεί παίζει ο φορ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Πιέρος Σωτηρίου.

Στα ιατρικά, μόλις σήμερα(27/7) ανακοίνωσαν 1402 νέα κρούσματα με τον αριθμό να είναι σταθερά σε τετραψήφιο εδώ και αρκετές μέρες. Η κυβέρνηση «σπρώχνει» πακέτο €11,6εκ. για στήριξη του συστήματος και έκαναν και συμφωνία με το Ισραήλ για βοήθεια.

Αυτή τη στιγμή τα μέτρα είναι σε ισχύ και διαρκούν μέχρι τις 2/8 όπου και θα τύχουν αξιολόγησης. Μια μέρα μετά, είναι προγραμματισμένο να επαναρχίσει και το πρωτάθλημα της χώρας που είναι μόλις στην τέταρτή του αγωνιστική. Για να είναι σίγουροι, πήραν την απόφαση να πάνε σε δυο πόλεις και να παίξουν. Αλμάτι και Ταλγάρ είναι οι πόλεις ενώ αξιολογούν και την Σίμκεντ για να έχουν τρίτη επιλογή. Ήδη οι ομάδες άρχισαν να πηγαίνουν εκεί για να προσαρμοστούν στις συνθήκες.

Αντιλαμβάνεστε πως μιλάμε για οριακές καταστάσεις και ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο απομόνωσης αφού δεν έχουν και χρόνο για χάσιμο. Όταν προκύψει η χειμωνιά δεν μπορούν να παίζουν και δε θα προλάβουν να τελειώσουν.

Οι εξελίξεις σε επίπεδο κυβέρνησης και ομοσπονδίας είναι αυτές. Από εκεί και πέρα, μιλάμε για εποχές που τα πάντα είναι ρευστά και οι προβλέψεις απαγορευμένες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X