ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πείστηκες μίστερ Σιμόν

Το βλέπει όλος ο κόσμος πλέον

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Η Εθνική μας ομάδα δεν έχει υποχρεώσεις αυτή την στιγμή και ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Ραν Μπεν Σιμόν έχει την ευκαιρία να βλέπει αγώνες του Κυπριακού πρωταθλήματος και όχι μόνο, για να διαπιστώνει την κατάσταση των διεθνών μας.

Χθες βράδυ ο Ισραηλίτης προπονητής βρέθηκε στο Τσίρειο στάδιο και παρακολούθησε το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ. Ένας από τους παίκτες που είχαν καλή απόδοση ήταν ο Χρήστος Γουίλερ.

Ο 22χρονος μπακ ήταν εξαιρετικός σε όλους τους τομείς και ξεχώρισε από τις υπόλοιπους παίκτες, κάτι που συζητήθηκε θετικά. Γενικά, ο Γουίλερ δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και η πορεία του είναι ανοδική, από πέρσι που καθιερώθηκε στην ΑΕΛ.

Είναι άξιο απορίας όμως, γιατί δεν βρίσκεται στις κλήσεις του Μπεν Σιμόν για την Εθνική μας ομάδα, την στιγμή που πληροί τις προϋποθέσεις. Έχει ταλέντο και βρίσκεται σε περίοδο εξαιρετικής κατάστασης.

Ελπίζουμε μίστερ Σιμόν να πείστηκες ότι ο Γουίλερ αξίζει να βρίσκεται στις κλήσεις για την Εθνική μας ομάδα, με αυτά που δείχνει στο γήπεδο.

Πάντως, επί θητείας του Μπεν Σιμόν έχουν κληθεί αρκετοί νεαροί στην Εθνική μας, όπως και ο Γουίλερ στα παιχνίδια με Νορβηγία και Βουλγαρία για το National League τον Νοέμβριο του 2018, χωρίς βέβαια να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Γι’ αυτό μας παραξενεύει το γεγονός αυτό, διότι είναι παίκτης που ξεχωρίζει και δικαιωματικά πρέπει να παίρνει κλήση για την Εθνική μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X