ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παπουλής: «Εδώ ήρθαμε μόνο για τη νίκη»

Θέλουν να ζεστάνουν τον κόσμο

Ξεκάθαρος υπήρξε ο Φώτης Παπουλής στις δηλώσεις του πριν τον αγώνα της Κύπρου με το Καζακστάν, καθώς όπως είπε μοναδικός στόχος της ομάδας μας είναι να παίξει σωστό ποδόσφαιρο και να καταφέρει να κερδίσει την αναμέτρηση.

«Συμφωνώ απόλυτα με τον προπονητή μου. Όλοι αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι. Νομίζω θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με την Κύπρο γιατί υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες όπως είναι το γήπεδο. Σίγουρα είναι ένας παράγοντας. Βλέπουμε ότι όσες ομάδες έρχονται εδώ, δυσκολεύονται. Όσον αφορά το δικό μας κομμάτι, όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε έτοιμοι γι' αυτή την πρόκληση. Θέλουμε να βάλουμε στο DNA μας ότι σε όποια έδρα και να παίζουμε, θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε. Θέλουμε τους βαθμούς και έτσι θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι. Ελπίζω να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να τους πάρουμε.

Στην Κύπρο δείξαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δείχνουμε κάποια σημάδια βελτίωσης, ότι η ομάδα αρχίζει να γίνεται πιο επιθετική και να παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας όποτε μπορεί. Αυτό θα προσπαθήσουμε να φέρουμε σιγά σιγά. Να κρατάμε περισσότερο μπάλα. Το να παίζεις εκτός έδρας και ειδικά σε αυτό το γήπεδο, σίγουρα έχει δυσκολίες. Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα γιατί θέλουμε να βγούμε νικητές. Δεν ερχόμαστε εδώ για κάποιο άλλο σκοπό. Ξέρουμε ότι είναι κομβικό παιχνίδι. Αν κερδίσουμε, θα μπορέσουμε να μαζέψουμε περισσότερο κόσμο που τον έχουμε ανάγκη και να κάνουμε βήματα μπροστά».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X