ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ομάδες από την Κύπρο ήθελαν τον Γκόγκιτς»

Αφιέρωμα στον Κύπριο διεθνή έκανε η σελίδα edinburghnews

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Αφιέρωμα στον Αλέξανδρο Γκόγκιτς έκανε ο δημοσιογράφος της σκωτσέζικης σελίδας Edinburgh News, Patrick McPartlin, ο οποίος πλέκει το εγκώμιο του Κύπριου διεθνή, ενώ αναφέρεται και στο γεγονός ότι η Χιμπέρνιαν δικαιώθηκε με την επιλογή της να τον αποκτήσει.

Συγκεκριμένα, αναφέρει χαρακτηριστικά πως όταν ο Γκόγκιτς πρωτοπήγε στην Χιμπέρνιαν, ήταν ένας μέσος, ο οποίος έδινε έμφαση στο αμυντικό κομμάτι και ότι γενικά οι βοήθειας που έδινε στην επιθετική λειτουργεία της ομάδας του, ήταν πολύ λίγες.

Ωστόσο, σημειώνει πως ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δούλεψε σκληρά και βελτίωσε σημαντικά πράγματα στο παιχνίδι του, όπως είναι οι πάσες του, ο τρόπος που λειτουργεί στην τακτική της ομάδας του, ενώ σταθεροποίησε σε μεγάλο βαθμό την απόδοση του. Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο γιος του Σίνισα Γκόγκιτς συγκαταλέγεται στους ποδοσφαιριστές που πήρε τα τελευταία χρόνια η Χιμπέρνιαν από μικρότερες ομάδες και τους βοήθησε να βελτιώσουν το παιχνίδι τους.

Ακολούθως γίνεται αναφορά στο ότι η ομάδα του Ενδιμβούργου κατάφερε να πάρει την υπογραφή του Γκόγκιτς το περασμένο καλοκαίρι και ενώ ήθελαν τον ποδοσφαιριστή ομάδες από Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, Αμερική αλλά και η σκωτζέζικη Σεντ Μίρεν!

Στη συνέχεια ο Σκωτσέζος δημοσιογράφος το παίρνει ένα βήμα παρακάτω, καθώς σχολιάζει το γεγονός πως ο Κύπριος διεθνής συνδέεται με τον Marvin Bartley, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν ο βασικός αμυντικός μέσος της ομάδας την προηγούμενη πενταετία και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους «Χιμπς».

Σχετικά με αυτό λοιπόν, τονίζει πως δεν πρέπει να λέγεται ότι ο Γκόγκιτς πήρε τον ρόλο τον Bartley, καθώς έχει ένα διαφορετικό ρόλο… αυτόν του Γκόγκιτς!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κωνσταντίνος Νικολάου

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Σαν έτοιμος από καιρό...

Σαν έτοιμος από καιρό...

Η ιστορία του Έκτορα Κυπριανού πριν κληθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για πρώτη φορά
Χάρης Χαρίτωνος
 |  ΕΘΝΙΚΗ