ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής μας ενόψει Πορτογαλίας

Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη (20:00) στο γήπεδο της Εστορίλ

Με προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Τρίτης ολοκληρώνεται απόψε ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας των Γυναικών ενόψει Πορτογαλίας.

Το βάρος της προσπάθειας επικεντρώνεται πλέον στον τομέα της τακτικής και με το δεδομένο ότι υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τον αντίπαλο που φιλοξενήσαμε την περασμένη Παρασκευή στη Λάρνακα.

Στην προπόνηση της Κυριακής, ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική και συγκεκριμένα στον μεσοαμυντικό τομέα, δοκιμάζοντας ταυτόχρονα διάφορες επιλογές ως προς την στελέχωση της ενδεκάδας.

Η Πορτογαλία με τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στον 5ο όμιλο της προκριματικής φάσης για τη διοργάνωση UEFA Women's EURO 2021, συνεχίζει να ελπίζει στην κατάληψη θέσης που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει θέση στην τελική φάση.

Ο αγώνας μας όπως προαναφέραμε θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη (20:00) στο γήπεδο της Εστορίλ.

Από αγωνιστικής πλευράς, με εξαίρεση την τιμωρημένη Μαρία Ιωάννου οι υπόλοιπες ποδοσφαιρίστριες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο Άγγελος Τσολάκης θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα που προηγήθηκε στην Κύπρο.

«Κάθε αγώνας σε αυτό το επίπεδο είναι δύσκολος και από την πλευρά μας προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατό καλύτερα για να παρουσιαστούμε πανέτοιμες. Μέσα από κάθε αγώνα στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε βελτίωση και πιστεύω ότι γίναμε καλύτερη ομάδα συμμετέχοντας σε ένα εξαιρετικά δύσκολο όμιλο.

Η Πορτογαλία είναι δυνατή αντίπαλος, πόσο μάλλον τώρα που θα παίξει στην έδρα της. Χωρίς να παραγνωρίζουμε τις δυσκολίες, θα κυνηγήσουμε το καλύτερο και γνωρίζουμε ότι για να έρθει το καλύτερο πρέπει να δώσουμε πολλές δυνάμεις και να περιορίσουμε τα λάθη στο ελάχιστο», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ η Φιλίππα Σάββα.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση