ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Κωστένογλου... κι οι παλιοσειρές

Ανάλογη γραμμή με Βάλεμ ή θα τους συμπεριλάβει ξανά στα πλάνα της Εθνικής;

Νέα σελίδα και επισήμως πλέον στην Εθνική Κύπρου, μετά την επισημοποίηση της ομόφωνης απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ να αναθέσει την τεχνική ηγεσία στον Νίκο Κωστένογλου (δες εδώ).

Η επιλογή της ηγεσίας της ομοσπονδίας είναι αν μη τι άλλο συζητήσιμη, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους που αφορούν στην προπονητική καριέρα του Κωστένογλου. Στο τέλος της ημέρας βεβαίως όλα κρίνονται από τα αποτελέσματα και το ίδιο θα ισχύσει και στην περίπτωση του Ελλαδίτη.

Σε κάθε περίπτωση, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να δούμε το πώς θα διαχειριστεί ο νέος προπονητής της Εθνικής περιπτώσεις παικτών που επί των ημερών του Γιόχαν Βάλεμ είχαν περιθοριοποιηθεί γιατί, όπως είχε λεχθεί κι από τον ίδιο, δεν ταίριαζαν στο πλάνο ανανέωσης το οποίο ήθελε να εφαρμόσει.

Ρενάτο Μαργκάσα και Φώτης Παπουλής είναι δύο τέτοιες περιπτώσεις. O τελευταίος ειδικά έχει δείξει με τη συνολική του παρουσία τη φετινή σεζόν ότι έχει πολλά να δώσει στην Εθνική παρά τα 36 του χρόνια. Μιλάμε άλλωστε για έναν παίκτη που δεν είναι απλώς βασικό στέλεχος της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος αλλά διακρίνεται κιόλας, όντας εκ των πρώτων σκόρερ της Ομόνοιας με εφτά γκολ.

Το αν θα επιλέξει ανάλογη γραμμή με τον προκάτοχό του ή αν θα συμπεριλάβει ξανά στα πλάνα της Εθνικής τις παλιοσειρές ο Κωστένογλου έχει το δικό του ενδιαφέρον. Οι απαντήσεις θα δοθούν τον Μάρτιο που έρχεται, όταν και θα ανακοινωθούν οι κλήσεις του για τους πρώτους αγώνες της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2022.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση