ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Κωστάκης Αρτυματάς δίπλα στην αποστολή της Εθνικής Παίδων

Ενόψει και της πρεμιέρας για το Ευρωπαϊκό Πρωταθλήμα

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών Κωστάκης Αρτυματάς επισκέφτηκε σήμερα την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Παίδων Κ-17 ενόψει της πρεμιέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που φιλοξενούμε στην Κύπρο.

Ο Αρτυματάς συνομίλησε με την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τους ευχήθηκε το καλύτερο στη σημαντική διοργάνωση που θα γίνει στην Κύπρο.

«Είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση που φιλοξενείται μέχρι τώρα στην Κύπρο, είναι μια μεγάλη πρόκληση για εσάς αλλά και για την καριέρα σας. Τα μάτια της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα είναι στραμμένα στην Κύπρο, θα ζήσετε μια τεράστια εμπειρία που εμείς οι παλαιότεροι όσο και να προσπαθήσαμε, δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αυτό το στόχο σε αυτή την ηλικία. Σας εύχομαι το καλύτερο σε αυτή τη συμμετοχή.

Αγωνίστηκα σε όλα τα επίπεδα όλων των διοργανώσεων, κάθε φορά όμως που φορώ το Εθνόσημο στο στήθος για αγώνα της Εθνικής μας, νιώθω ξεχωριστή περηφάνεια και είμαι βέβαιος, πως και εσείς το ίδιο νιώθετε αγωνιζόμενοι στην Εθνική μας», ανέφερε μεταξύ άλλων στους διεθνείς μας ο Αρτυματάς.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Χάθηκε... στην Μολδαβία

Χάθηκε... στην Μολδαβία

Η Εθνική μας έμεινε πίσω στο σκορ, έφερε τούμπα το ματς πριν όμως δεχτεί ξανά την ανατροπή και την φιλική ήττα
 |  ΕΘΝΙΚΗ