ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
21° Λευκωσία,
22 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Μπορούσαμε να σκοράρουμε με τον Παπουλή ή τον Πίττα πριν βρεθούμε πίσω στο σκορ»

Δηλώσεις από το μέλος του γραφείου επικοινωνίας της ΚΟΠ Κωνσταντίνο Σιαμπουλλή

Φιλικό αγώνα με την Ουκρανία στο Χάρκοβο δίνει απόψε η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ. Στο πλαίσιο αυτό το μέλος του γραφείου επικοινωνίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το κλίμα και την προετοιμασία: «Όλα είναι μια χαρά. Δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα. Οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και περιμένουν τον αγώνα της Εθνικής, τελευταίο σε αυτή την χρονιά που διανύουμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να διεκδικήσουμε κάτι καλό».

Για τον αγώνα με την Αυστρία: «Ο προπονητής έμεινε ικανοποιημένος για 70 λεπτά. Μετά ήρθε η φυσιολογική κόπωση, έγιναν και κάποιες αλλαγές. Η ομάδα δείχνει πάντως να συνεχίζει από εκεί που έμεινε τον Μάρτιο. Ατυχήσαμε που δεχθήκαμε το τέρμα. Μπορούσαμε να σκοράρουμε με τον Παπουλή ή τον Πίττα πριν βρεθούμε πίσω στο σκορ».

Για τις ευκαιρίες που είχαμε: «Πριν το 70-80 είχαμε περισσότερες τελικές από την Ουγγαρία. Δεν σκοράραμε και μένει η ουσία. Είχαμε πάντως αλλαγές και πάλι είχαμε καλή εικόνα. Ο προπονητής θέλησε να δημιουργήσει βάθος και να μην εξαρτάτε μόνο από συγκεκριμένους παίκτες. Αυτό πιστεύει πως θα το πετύχει μέσα από αυτά τα φιλικά».

Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές: «Η λογική λέει πως θα υπάρχουν αλλαγές. Αναφέρθηκε και στον παράγοντα κόπωσης ο τεχνικός μας. Τώρα το πόσες και ποιες αλλαγές θα υπάρχουν δεν το ξέρω, θα το δούμε».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Πιάσαμε... πάτο

Πιάσαμε... πάτο

Νέα ήττα από τη Σλοβακία και στην τελευταία θέση του ομίλου η Εθνική μας
24sports team
 |  ΕΘΝΙΚΗ