ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μπεν Σιμόν: «Πλέον μετρούν οι χαρακτήρες»

Όποιος το θέλει παραπάνω, κερδίζει

Βαριά δήλωση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Κύπρου Ραν Μπεν Σιμόν πριν τον αγώνα με το Καζακστάν, καθώς όπως ανάφερε αυτό που μετρά πλέον είναι ο χαρακτήρας που χρειάζεται να βγάλει η ομάδα του για να μπορέσει να κερδίσει.

Αναλυτικά:

«Έχουν παίξει όλοι εναντίον όλων. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Αυτό που μετρά πλέον είναι οι χαρακτήρες. Ο χαρακτήρας που θα δείξει κάθε ομάδα. Είναι μεγάλη πρόκληση για μας ο αγώνας εδώ, σε αυτό το γήπεδο που είναι δύσκολο να παίξεις. Όμως πιστεύουμε στην ομάδα μας, έχουμε καλή Εθνική, κάναμε καλή προετοιμασία και στόχος μας είναι η νίκη. Ξέρουμε πόσο δυνατός είναι ο αντίπαλος και περιμένω διαφορετικό ματς σε σχέση με τον αγώνα στην Κύπρο. Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου και περιμένω να είναι έτοιμοι.

Για το γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ έχασε τρεις φορές σε αυτό το γήπεδο είπε: «Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτό το στατιστικό. Να αλλάξουμε την ιστορία, είναι σημαντικό να το ξέρουμε. Ωστόσο δεν είναι σημαντικό για το αυριανό ματς και δεν καθορίζει τίποτα. Πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X