ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λαΐφης: Ίσως και σ' άλλες πολιτείες

Το μέλλον του Κύπριου διεθνή με ομάδες να έχουν δείξει ενδιαφέρον

Παντελής Παντελή

Μετά από 7 χρόνια παρουσίας του στο Βέλγιο και τη Σταντάρ Λιέγης, ο Κωνσταντίνος Λαΐφης αναμένεται να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι αφού το συμβόλαιο του με τους κόκκινους ολοκληρώνεται.

Ενδιαφέρον για τον Κύπριο διεθνή έχουν δέιξει ομάδες από πέντε διαφορετικές χώρες. Μόλις δύο από αυτές είναι εντός Ευρώπης, με συλλόγους από Βέλγιο και Πολωνία να βλέπουν την περίπτωση του. Παράλληλα υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Ιαπωνίας και της Αμερικής.

Στα 30 του χρόνια, ο Κύπριος αμυντικός έχει πολλά να δώσει ακόμη και αυτό φαίνεται και μέσα από τους αριθμούς του. Συγκεκριμένα έχει παίξει βασικός σε 22 παιχνίδια της Σταντάρ φέτος, σε όσα δηλαδή ήταν διαθέσιμος χάνοντας 11 ματς λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας.

Πάντως, όπως δήλωσε και ο ίδιος παλαιότερα, θέλει να δοκιμάσει για ακόμα λίγα χρόνια στο εξωτερικό και σε δυνατά πρωταθλήματα. Έτσι παρά το ότι το όνομά του φημολογείται και για κυπριακές ομάδες, κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, αφού αμοίβεται με ένα ψηλό ποσό που δύσκολα θα δώσουν ομάδες του νησιού.

Έτσι δεν αποκλείεται ο Κύπριος διεθνής να αλλάξει ήπειρο αν το θελήσει, και από την επόμενη σεζόν να τον δούμε σε νέο πρωτάθλημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση