ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κετσπάγια: «Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια»

Οι δηλώσεις του Γεωργιανού

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Ελλάδα έκανε ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όταν κερδίζεις την Ελλάδα τότε δείχνεις ναι θέληση. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στο Κόσοβο. Θα είναι πολύ δύσκολο στο Κόσοβο αλλά θα πάμε εκεί για να τα καταφέρουμε. Αξίζαμε τη νίκη και την πήραμε. Πιστεύω στην Εθνική. Έχει πολύ καλούς παίκτες με μεγάλο ταλέντο. Έχουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές. Κορυφή... ο Ρομπέρζ. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Είναι επιλογή μου να είμαι εδώ. Με αυτούς τους παίκτες που έχουμε μπορεί να γίνει καλή δουλειά. Είχαμε συμπαγή άμυνα, δεν μπορείς να παίξεις επιθετικό ποδόσφαιρο με την Ελλάδα. Δεν τους αφήσαμε να μας απειλήσουν. Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα με τον κόσμο. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αν κερδίσαμε την Ελλάδα, μπορούμε να κερδίσουμε και άλλες ομάδες»

Για το γεγονός ότι τέθηκε αντίπαλος με την Ελλάδα: «Αγαπώ την Ελλάδα, έχω ζήσει πολλά χρόνια εκεί. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια στην Ελλάδα ως προπονητής και ως παίκτης. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Μας βοήθησε αυτό αλλά κυρίως η θέληση μας».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Με ρεζέρβες... Εθνική Κύπρου!

Με ρεζέρβες... Εθνική Κύπρου!

Χρειάζεται να υπάρχει πρωτάθλημα αναπληρωματικών, ωστόσο ο παραγκωνισμός του Κύπριου ποδοσφαιριστή φαίνεται να περνάει σε ...
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΘΝΙΚΗ