ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κετσπάγια: «Ιδιαίτερο παιχνίδι, η Κύπρος για μένα δεν είναι ξένη»

Δηλώσεις του ομοσπονδιακού μας προπονητή

Την προετοιμασία της για τις επερχόμερνες αναμετρήσεις του Ιουνίου άρχισε η Εθνική Κύπρου, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίζεται πρώτη με τη Γεωργία (17/6, 21:45) στο «ΑΕΚ Αρένα» και έπειτα εκτός έδρας με τη Νορβηγία (20/6, 21:45).

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παραχώρησε δηλώσεις πριν την έναρξη της προετοιμασίας και αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην ιδιαιτερότητα του αγώνα για τον ίδιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Δεν είναι ευχάριστο να παίζεις αυτή την περίοδο μετά από το πρωτάθλημα αλλά δεν είμαστε μόνο εμείς που το έχουμε αυτό, όλες οι χώρες τα έχουν. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια, έχουμε κάποιες απουσίες. Έχουμε δέκα ημέρες μπροστά μας να προετοιμαστούμε. Ελπίζω σε αυτές τις ημέρες που έχουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Έχουμε πει πολλά πράγματα για το παιχνίδι με την Γεωργία, είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Έχω πει πολλές φορές ότι η Γεωργία είναι χώρα μου, η χώρα που γεννήθηκα και μεγάλωσα αλλά και η Κύπρος για μένα δεν είναι ξένη χώρα ζω εδώ 30 χρόνια, η γυναίκα μου είναι Κύπρια η κόρη μου είναι μισή-μισή.  Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι με την Γεωργία. Τώρα ειδικά έχουν νεαρούς παίχτες που παίζουν σε μεγάλες χώρες. Έχουν παίχτες που έχουν διακριθεί.

Για το αν έχει πλάνο να αναχαιτίσει τους αστέρες Κβαρατσχέλια και Χάαλαντ: «Όλες οι ομάδες έχουν ικανούς επιθετικούς. Ο ένας βγήκε καλύτερος παίχτης στην Ιταλία και ο άλλος στην Αγγλία. Βέβαια θα χρειαστούμε να τους μαρκάρουμε καλά για να μην μας δημιουργήσουν πρόβλημα».

Για τις νέες κλήσεις στην Εθνική: «Πάντα αλλάζουν οι επιλογές στην Εθνική. Δίνουμε ευκαιρίες για να δείξουν ότι αξίζουν να παίζουν στην Εθνική».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση