ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κετσπάγια: «Δεν είναι εύκολο να παίξουμε σε τελικό στάδιο διοργάνωσης»

Τι δήλωσε ο Γεωργιανός τεχνικός

Δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του φιλικού αγώνα με την Εθνική Βουλγαρίας παραχώρησε ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά:

«Έχουμε δύο φιλικά παιχνίδια μπροστά μας. Κάποιοι παίκτες μας θα απουσιάζουν όμως οι απουσίες θα δώσουν την ευκαιρία σε άλλους παίκτες. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια μας βοηθάνε να μάθουμε την Εθνική ομάδα και τους παίκτες. Ελπίζω στην διοργάνωση που θα συμμετέχουμε να έχουμε επιτυχίες».

Tι θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές: «Δεν έχουμε πολλές μέρες να δουλέψουμε με την ομάδα. Απουσιάζουν αρκετοί παίκτες αλλά είναι ευκαιρία να δούμε τους άλλους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό να δούμε πως μπορούμε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Δεν μας άξιζε το βαρύ σκορ του προηγούμενο αγώνα. Έτσι είναι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες δεν έχουν μάθει να παίζουν κάθε 3-4 μέρες. Ελπίζω στα επίσημα παιχνίδια να είμαστε πολύ πιο έτοιμοι».

«Παίζουμε με μία Εθνική που έχει παράδοση στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην έχουν τα μεγάλα ονόματα τώρα αλλά είναι πολύ καλή ομάδα. Και αυτοί έχουν αρκετούς νέους παίκτες. Είχαμε χάσει στη Βουλγαρία 2-0 αλλά ήμασταν πολύ καλύτεροι. Στο δεύτερο ματς κερδίσαμε 2-1 στη Γεωργία. Μας περιμένει ένα καλό παιχνίδι και ελπίζουμε να ανταποκριθούμε και να κερδίσουμε».

Για το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα για να έρθει η διάκριση: «Θα χρειαστούμε πολλά πράγματα να αλλάξουμε. Δεν είναι εύκολο να παίξει μία χώρα όπως η Κύπρος σε τελικό στάδιο διοργάνωσης. Προσπαθεί η ΟΥΕΦΑ να βοηθήσει αυτές τις ομάδες. Είναι δύσκολο σ΄αυτόν τον όμιλο. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Παίζουμε με ομάδες που είναι καλύτερες από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί».

Κωνσταντίνος Λαΐφης: «Καλησπέρα και από μένα, έχουμε δύο τεστ τις επόμενες μέρες, να δούμε που βρισκόμαστε. Να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε και να χτίσουμε μια ομάδα που να είναι ανταγωνιστική για 90 λεπτά. Και να μπορούμε σε μικρό διάστημα να έχουμε την ίδια απόδοση».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Φωτογραφία από την παρουσία του Γιώργου Κούμα στην Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA, πριν μερικές μέρες

Εθνική: Μια λαμπάδα στην UEFA

Βάσει των όσων ακούγαμε τους προηγούμενους μήνες ΚΟΠ και Τιμούρ θα πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένοι από την τελευταία ...
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΘΝΙΚΗ