ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάστανος: «Μας δίνει επιπλέον κίνητρα ο νέος προπονητής»

Δηλώσεις από τον διεθνή μέσο ενόψει του αγώνα με την Ελλάδα

Οι διεθνείς μας θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους στον αγώνα με την Ελλάδα. Με τη βοήθεια του κόσμου, η προσπάθεια τους για θετικό αποτέλεσμα θα γίνει πιο εύκολη. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Γρηγόρη Κάστανου.

«Το Σάββατο στον αγώνα με την Ελλάδα θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Μαζί σας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι πολύ σημαντικό να νιώσουμε ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας», είναι το μήνυμα του διεθνούς άσσου της Σαλερλιτάνα.

«Έχουμε ένα καινούριο προπονητή, κάτι που μας δίνει επιπλέον κίνητρα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές νιώθουμε πολύ καλά, κάτι που φαίνεται και στις προπονήσεις και ελπίζω αυτό να βγει και στο γήπεδο το Σάββατο. Έχουμε πολλούς λόγους για να τα καταφέρουμε και ελπίζουμε στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές. Γνωρίζουμε ότι δεν είχαμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα στον όμιλο και θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση», προσθέσει ο Κάστανος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Με ρεζέρβες... Εθνική Κύπρου!

Με ρεζέρβες... Εθνική Κύπρου!

Χρειάζεται να υπάρχει πρωτάθλημα αναπληρωματικών, ωστόσο ο παραγκωνισμός του Κύπριου ποδοσφαιριστή φαίνεται να περνάει σε ...
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΘΝΙΚΗ